Βοήθεια! Θέλω να χωρίσουν! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
9:18
22/6/2013

Βοήθεια! Θέλω να χωρίσουν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Απεγνωσμένη!

Σπουδάζει Ιατρική και την έχει δει κάποια! Ο ξάδερφος μου δεν είναι για αυτήν, είναι κούκλος, έχει λεφτά, απλά δεν είναι για αυτήν! Δεν την μπορώ άλλο.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου το πρόβλημα μου είναι με τον ξάδερφο μου! Θα ήθελα να σου πω οτι η οικογένεια μας είναι πολύ δεμένη, πάρα πολύ! Ο ξάδερφος μου λοιπόν πριν τρία χρόνια έκανε σχέση με μια κοπέλα! Στην αρχή μου πέρασε αδιάφορη! Μετά όμως μας κατσικώθηκε, την κουβαλάει μαζί σε εκδρομές,τρώει μαζί μας τις Κυριακές,μένει στο σπίτι της συνέχεια, να πώ οτι οι δικοί της έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω οικονομικών, την άφησαν μόνη κ την φορτωθήκαμε εμείς! Εκτός από αυτό σπουδάζει Ιατρική και την έχει δει κάποια! Ο ξάδερφος μου δεν είναι για αυτήν, είναι κούκλος, έχει λεφτά, απλά δεν είναι για αυτήν! Δεν την μπορώ άλλο. Τον έχει απομακρύνει από εμάς, από φίλους, από όλα 3 χρόνια κ όλο πιο κολλημενος μαζί της δείχνει! Θέλω να χωρίσουν έχω κάνει πολλές προσπάθειες έβαλα φίλους μου να της την πέσουν, έβαλα λόγια στον ξάδερφό μου, έβαλα λόγια στο κομμωτήριο που δούλευε σαν βοηθός την απέλυσαν κ αντί να την χωρίσει τις δίνει κ λεφτά από πάνω! Αχ θεία μου απάντησε μου γρήγορα την Παρασκευή έχει γενέθλια κ της οργάνωσε πάρτυ στο σπίτι του κ το Σάββατο φεύγουμε όλοι μαζί διακοπές δεν θα αντέξω να συνεχιστεί όλο αυτό!Την σιχαίνομαι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, είναι σαφές ότι ζηλεύεις θανάσιμα αυτή την κοπέλα, ότι είσαι κρυφά -ή και φανερά- ερωτευμένη με τον ξάδελφο σου κι ότι θα ήθελες πολύ να ήσουν εσύ στη θέση της. Γι' αυτό και είσαι γεμάτη δηλητήριο και έχεις τέτοια μανία εναντίον της. Όμως, να ξέρεις ότι όποιος εξαπολύει τόσο δηλητήριο εναντίον των άλλων, τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να δηλητηριάζεται ο ίδιος.

Πριν σε πάρουν χαμπάρι όλοι λοιπόν, φίλοι και συγγενείς και καταλάβουν πόσο κομπλεξικό άτομο είσαι, καλύτερα να πάρεις απόφαση ότι δεν σου πέφτει λόγος ποια γυναίκα έχει στο πλάι του ο ξάδελφος σου κι αν έχεις πρόβλημα μαζί της το πρόβλημα αυτό είναι μόνο δικό σου και κανενός άλλου.

Επίσης, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα το να προσπαθήσεις να αποκτήσεις μια ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή και να δημιουργήσεις μια δική σου ρομαντική σχέση με κάποιον που να μπορεί να σου δώσει την προσοχή και την αγάπη που λαχταράς και τόσο πολύ ζηλεύεις στη σχέση του ξαδέλφου σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ