Άσχημη μηρωδιά περιόδου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:17
23/5/2011

Άσχημη μηρωδιά περιόδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Anna

Όταν αλλάζω σερβιέτες παρατηρώ ότι έχω αρκετό αίμα το οποίο μυρίζει τόσο άσχημα που με πιάνει τάση προς εμετό.....Όταν μπαίνει ο αδελφός μου και γενικώς τα μέλη της οικογένειας μου μέσα στο μπάνιο λένε ότι κάποιος έχει αφοδεύσει και ανοίγουν το παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία....σου έχω γράψει τουλάχιστον 2 φορές και δεν μου έχεις απαντήσει για αυτό θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις αυτήν την φορά γιατί δεν αντέχω άλλο! Είμαι 13 χρονών και η περίοδος μου ήρθε πριν 5 μήνες...για πρώτη φορά. Λοιπόν αυτές τις μέρες όταν αλλάζω σερβιέτες παρατηρώ ότι έχω αρκετό αίμα το οποίο μυρίζει τόσο άσχημα που με πιάνει τάση προς εμετό.....Όταν μπαίνει ο αδελφός μου και γενικώς τα μέλη της οικογένειας μου μέσα στο μπάνιο όλο λένε ότι κάποιος έχει αφοδεύσει και ανοίγουν το παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος... Δεν την αντέχω αυτην την μυρωδιά του αίματος. Αληθεια! Φυσικά δεν έχω σεξουαλικές επαφές και ούτε πρόκειται να έχω. Μήπως έχω κάποια μόλυνση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γενικώς μιλώντας το αίμα της περιόδου δεν μυρίζει άσχημα, παρά μόνο όταν έρθει σε επαφή με τον αέρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχεις περίοδο, δοκίμασε ν' αλλάζεις συχνότερα τις σερβιέτες σου και ιδιαίτερα τις μέρες που έχεις μεγάλη ροή και το πιθανότερο είναι ότι το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.

Αν πάλι δεν εξαφανιστεί, τότε πράγματι μπορεί η μυρωδιά να οφείλεται σε κάποια μόλυνση και θα πρέπει να ζητήσεις τη συμβουλή γυναικολόγου ο οποίος θα εντοπίσει και θα θεραπεύσει το πρόβλημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ