Αποτρίχωση... με τακτ! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:15
26/1/2012

Αποτρίχωση... με τακτ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λία

Θα ήθελα μια πρόταση για το πώς θα μπορούσα να ζητήσω ευγενικά απ΄το αγόρι μου να κάνει απότρίχωση στην περιοχή... ξέρετε πού

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια λουκία το πρόβλημα μου δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι θέμα αισθητικής και υγιεινής. Απλά θα ήθελα μια πρόταση για το πώς θα μπορούσα να ζητήσω ευγενικά απ΄το αγόρι μου να κάνει απότρίχωση στην περιοχή... ξέρετε πού, χωρίς να τον προσβάλλω. Είμαστε χρόνια μαζί και μου είναι δύσκολο κάθε φορά να έρχομαι αντιμέτωπη με το "δάσος του Αμαζονίου". Εγώ πάντα είμαι ιδιαίτερα προσεκτική με εμένα, επειδή εκέινος το είχε ζητήσει απ την αρχή, να είμαι στην "εντέλεια" κι όχι να κάνω μερική αποτρίχωση, μόνο στο μπικίνι. Εγώ κολλάω όμως να πω σε κείνον... Απορώ γιατί τότε απαιτεί πράγματα που εκείνος δεν τηρεί!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αφού δεν του είπες τίποτα από την αρχή, όταν εκείνος σου ζήτησε να είσαι "περιποιημένη", θεώρησε ότι είναι μια χαρά στο φυσικό του. Άλλωστε, για τους περισσότερους άντρες δεν είναι αυτονόητο ότι θα περιποιούνται τη μικρή τους περιοχή, καθώ το συγκεκριμένο δεν είναι θέμα υγιεινής, αλλά καθαρά θέμα γούστου. Εφόσον λοιπόν εσένα δεν σου αρέσει ο καλός σου στο φυσικό του θα πρέπει να του το πεις.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες υπεκφυγές. Απλά πες του ότι θα ήθελες να δεις πως θα είναι με λιγότερες τρίχες, έτσι για αλλαγή. Εννοείται βέβαια, ότι αφού δεήσει να τις ξυρίσει ή να τις κουρέψει (αναλόγως τι θέλεις), θα θαυμάσεις το αποτέλεσμα και θα τον ανταμείψεις με θεϊκό σεξ, ώστε να θυμάται ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια φέρνει άμεσα και έμπρακτα οφέλη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ