Αντισυλληπτικά χάπια για καθυστέρηση περιόδου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
17:39
6/7/2012

Αντισυλληπτικά χάπια για καθυστέρηση περιόδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιουλη

Θα πρέπει να σταματήσω ενδιάμεσα ή να το πάρω συνεχόμενα;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα! Θέλω βοήθεια άμεσα γιατί απο μέρα σε μέρα περιμένω περίοδο! 1-8 Αυγούστου θα πάω διακοπές (τότε έχω άδεια) και δυστυχώς [πάλι θα] περιμένω περίοδο! Πέρυσι είχα πάθει το ίδιο αλλα επειδή δεν ξεκίνησα τα αντισυλληπτικά την πρώτη μέρα της περιόδου κάποια στιγμή μου ήρθε! Εξήγησε μου σε παρακαλώ: πρέπει να παίρνω το Yasminelle απο τη μέρα της περιοδου (αυτο το μήνα δηλαδή που περιμένω στις 7 Ιουλίου) μέχρι και 8 Αυγούστου και να σταματήσω στις 9 Αυγούστου το χάπι ώστε να αδιαθετήσω; Ή πρέπει ενδιάμεσα να σταματήσω! Σος βοήθησε με! Η γυναικολογος μου λείπει στο εξωτερικό και δεν μπορώ να ρωτήσω εκείνη! Είναι επείγον! Σε παρακαλώ απάντησε μου άμεσα! Ευχαριστω θερμά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιούλη μου, για να καθυστερήσεις την εμφάνιση της περιόδου σου χρησιμοποιώντας αντισυλληπτικά χάπια θα πρέπει να πάρεις το χάπι την πρώτη μέρα της περιόδου σου και ν' αρχίσεις ένα δεύτερο κουτί συνεχόμενα, χωρίς την εφταήμερη διακοπή ενδιάμεσα. Παράδειγμα: τελειώνεις το πρώτο κουτί Κυριακή και συνεχίζεις με το επόμενο κουτί τη Δευτέρα. Για να σου έρθει περίοδος απλά διακόπτεις το δεύτερο κουτί.

Αν πάλι θέλεις να χάσεις εντελώς την περίοδο εκείνου του μήνα, παίρνεις ολόκληρο και το δεύτερο κουτί κανονικά. Σ' αυτή την περίπτωση όμως μπορεί και να δεις λίγο αίμα ενδιάμεσα (σταγόνες) ή ακόμη και να έχεις αιμορραγία κατά τη διάρκεια, χωρίς αυτό να είναι ανησυχητικό.

Τέλος, αν θέλεις να συνεχίσεις τα αντισυλληπτικά χάπια ως μέθοδο αντισύλληψης -είτε έχεις πάρει ολόκληρο το δεύτερο κουτί, είτε όχι- αφήνεις να περάσουν εφτά μέρες από το τελευταίο χάπι και μετά συνεχίζεις κανονικά με ένα καινούργιο τρίτο κουτί (θα δεις περίοδο ενδιάμεσα). Έτσι και εφόσον παίρνεις κανονικά καθημερινά το κάθε χάπι στην ώρα του, θα είσαι καλυμμένη απέναντι στην ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ