Ανησυχώ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:36
15/4/2013

Ανησυχώ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νικολίνα

Mε έβαλε κάτω και έβαλε ένα μαξιλάρι πάνω μου για να με πνίξει  και με χτυπούσε και μου τραβούσε τα μαλλιά και φώναζε

Sex and the City. Φτιάξε τη διάθεσή σου με τα πιο trendy ερωτικά αξεσουάρ όπως οι Carrie, Miranda, Samantha & Charlotte. Απόκτησε εδώ το δικό σου.

Γεια σου θεία!Ελπίζω να είσαι καλά!Το πρόβλημα μου δεν είναι ερωτικό ούτε επαγγελματικό... αντίθετα, Οικογενειακό. Η μητέρα μου είναι απομονωμένη τον τελευταίο καιρό και έχει πολλά προβλήματα. Έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα. Χθες πήγε να αγοράσει τρόφιμα και μπροστά στο κόσμο άρχισε να ζαλίζεται και να με βρίζει και να με κατηγορεί χωρίς να μιλήσω.... Μετά όταν φτάναμε στο σπίτι πάλι άρχισε τα ίδια και είπε ότι θα πάθει εγκεφαλικό από εμένα. Εγώ της φέρθηκα πολύ ευγενικά και τα "ξέχασα" γιατί κατάλαβα ότι κάτι γινόταν... Σήμερα μου χάλασε την εργασία μου για το σχολειό και πάλι ήθελα να πάω για ψώνια μαζί της και με κατηγορούσε και ύστερα δεν ήθελε. Μετά από λίγο ήθελα να την βοηθήσω να στρώσει τα κρεβάτια και με έβαλε κάτω και έβαλε ένα μαξιλάρι πάνω μου για να με πνίξει  και με χτυπούσε και μου τραβούσε τα μαλλιά και φώναζε κάτι ακαταλαβίστικα και είπε ότι έχω παραισθήσεις  . Εγώ έφυγα και πήγα στο δωμάτιο μου και έβαλα τα κλάματα αλλά χωρίς να συγχύσω κανένα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... Λίγα χρόνια πριν είχε καρκίνο και ήμουν δίπλα της...  Θεία πες μου τι να κάνω; Να απευθυνθώ σε ψυχολόγο; Απάντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νικολίνα μου, πολύ λυπάμαι για τις περιπέτειες σου, γιατί όπως μου τα λες τα πράγματα η μητέρα σου είναι εκείνη που χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια κι όχι εσύ. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προσφέρω και πολλά ως προς αυτό, αφού το θέμα είναι περίπλοκο και απαιτεί ειδικούς χειρισμούς.

Όμως, σου συστήνω να καλέσεις άμεσα κάποια από τις γραμμές SOS, στο 1056 για το "Χαμόγελο του Παιδιού" (απαντά 7 μέρες την εβδομάδα σε 24ωρη βάση & δωρεάν από κινητά και καρτοτηλέφωνα) ή στο 11525 για το "Μαζί με το Παιδί" (απαντά Δευτέρα με Παρασκευή, 9 πμ – 9 μμ με χρέωση μίας αστικής μονάδας) όπου ειδικοί ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σου με απόλυτη εχεμύθεια και να σου βρουν πρακτικές λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τους γονείς σου, ή και γενικότερα στην καθημερινότητα σου.

Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή τύχη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ