Ανεπιθύμητη Εγκυμοσύνη;; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
19:48
20/8/2012

Ανεπιθύμητη Εγκυμοσύνη;;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
φοβισμένη

Κοίταξα για τις γόνιμες μέρες μου. Δυστυχώς πανικοβλήθηκα ακόμη περισσότερο διότι η πράξη τελέστηκε μέσα στο διάστημα γόνιμων ημερών. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, καλημέρα!! Συγχαρητήρια για τη στήλη σου! Με έχει βοηθήσει αρκετές φορές. Ήρθε όμως και η σειρά μου να ζητήσω τη βοήθειά σου! Χθες ολοκλήρωσα με τον φίλο μου και ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ. Με τη βλακεία μου όμως αυτό έγινε χωρίς προφύλαξη. Ο φίλος μου εκσπερμάτωσε έξω-δεν είχε καμία επαφή με το σώμα μου-ωστόσο εγώ ανησυχώ! Έχω διαβάσει πως και τα προ σπερματικά υγρά μπορούν να μεταφέρουν σπέρμα και έτσι αγχώθηκα. Έτσι σήμερα υπολόγισα τον κύκλο μου, ο οποίος είναι 28 ημέρες και κοίταξα για τις γόνιμες μέρες μου. Δυστυχώς πανικοβλήθηκα ακόμη περισσότερο διότι η πράξη τελέστηκε μέσα στο διάστημα γόνιμων ημερών. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;; Να πάω σε γιατρό; Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί. Πιστεύεις πως υπάρχει τόσο μεγάλος λόγος ανησυχίας ή εγώ αντιδράω υπερβολικά;; Είναι κάτι που σίγουρα δε θα ξανά συμβεί χωρίς προφύλαξη γιατί και μόνο το άγχος που βιώνω αυτή τη στιγμή φτάνει για όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσεις γιατί δεν ξέρω πως να το χειριστώ....πραγματικά, σε παρακαλώ!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου κορίτσι, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί δεν πρέπει να ρισκάρεις την πιθανότητα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Τέλος πάντων, όπως μου τα λες τα πράγματα, αν όντως ο φίλος σου τραβήχτηκε εγκαίρως και εκσπερμάτωσε έξω χωρίς να του ξεφύγει ούτε μια σταγονίτσα μέσα σου, η πιθανότητα να έχεις μείνει έγκυος είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Ωστόσο, αν έχει οποιαδήποτε αμφιβολία γι' αυτό, προλαβαίνεις ακόμα και μέχρι αύριο να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας ώστε να αποκλείσεις εντελώς αυτό το ενδεχόμενο. Να θυμάσαι όμως ότι το χάπι αυτό δεν είναι καραμελίτσα κι ότι δεν πρέπει να το πάρεις ποτέ δύο φορές στον ίδιο κύκλο γιατί θα αναστατώσεις σοβαρά τον οργανισμό σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ