Αγχος εγκυμοσυνης | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
18:47
24/4/2014

Αγχος εγκυμοσυνης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Επισκεπτης

Οταν ολοκλήρωσα τραβηχτηκα, αλλά μετά μου είπε ότι είχε υγρά. Αν ήταν δικά μου γίνεται να μεινει τοσο εύκολα έγκυος;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπερα είμαι 18 χρόνων και η κοπέλα μου 17. Της είχα βάλει τρία δάχτυλα πριν από 3 μήνες και μετά από λιγη ώρα είχε πολύ αιμα. Έσπασε τότε ο υμενας; Χθες είχαμε σεξουαλική επαφη και σε ένα σημείο έβρισκα εμπόδιο, ενώ σε άλλη στάση γινόταν μια χαρά. Δεν είχε αιμα. Οταν ολοκλήρωσα τραβηχτηκα, αλλά μετά μου είπε ότι είχε υγρά. Τα υγρά ήταν δικά της ή δικά μου. Αν ήταν δικά μου γίνεται να μεινει τοσο εύκολα έγκυος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν εννοείς ότι τελείωσες μέσα της χωρίς προφύλαξη, φυσικά και μπορεί να μείνει έγκυος αφού αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος για να κάνεις παιδί και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

Σ' αυτή την περίπτωση λοιπόν, εκείνη θα πρέπει να πάρει αμέσως τώρα το χάπι της επόμενης μέρας, γιατί όσο νωρίτερα το πάρει κοντά στην ύποπτη επαφή, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δουλέψει και να αποφύγετε τα χειρότερα.

Τώρα ως προς τον παρθενικό υμένα, είναι πολύ πιθανόν να είχε υποχωρήσει τότε που της έβαλες τα τρία δάχτυλα. Ενώ για τα υγρά που με ρωτάς προφανώς ήταν δικά σου, αφού οι κοπέλες δεν βγάζουν υγρά μετά την επαφή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ