ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:41
5/9/2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ANNA

Συναντήθηκα τυχαία με ένα παλιό μου φλερτ. Χαρήκαμε κι οι δύο πολύ, αλλά αυτός τα έχει με άλλη. Μου είπε να τον παίρνω όποτε θέλω. Πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα να χωρίσει με την άλλη και να γίνει κάτι μεταξύ μας;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πριν από καιρό συναντήθηκα τυχαία με ένα παλιό μου φλερτ. Χαρήκαμε κι οι δύο πολύ, αλλά αυτός τα έχει με άλλη. Μου είπε να τον παίρνω όποτε θέλω. Τον πήρα μια φορά, αλλά ήταν με την άλλη και ένιωσα άσχημα και δεν τον έχω ξαναπάρει. Πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα να χωρίσει με την άλλη και να γίνει κάτι μεταξύ μας, ή να μην ελπίζω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, δεν νομίζω... Το γεγονός ότι εκείνος χάρηκε που σε είδε και δεν θα έλεγε όχι σε μια τηλεφωνική επαφή μαζί σου, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο απ' αυτό. Απλά του τονώνει τον εγωισμό του να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι και ότι τον μετράς σαν "φίλο". Εφόσον λοιπόν του έδωσες μια φορά το παρόν, δεν έχεις κανέναν λόγο να το ξανακάνεις, πόσο μάλλον που έχεις βλέψεις σε κάτι πολύ περισσότερο από μια ψιλοκουβέντα.

Φυσικά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή εκείνος να χωρίσει από την παρούσα σχέση του και να σε αναζητήσει, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου ζώντας με μια ελπίδα που μπορεί να μην ευοδωθεί ποτέ. Καλύτερα λοιπόν, να βρεις κάποιον διαθέσιμο και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ