Χωρισμός; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:15
19/7/2012

Χωρισμός;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
stalagmitis

Είμαστε 2 μήνες παντρεμένοι αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζούμε μακριά μέχρι τώρα. Πριν από λίγες μέρες μου ζήτησε πάνω στα νεύρα του να χωρίσουμε...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαστε 2 μήνες παντρεμένοι αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζούμε μακριά μέχρι τώρα. Πριν από λίγες μέρες μου ζήτησε πάνω στα νεύρα του να χωρίσουμε για λόγους διαφορετικής άποψης πάνω σε θέματα διαμονής κ δεοντολογίας ενώ αυτά τα είχαμε συζητήσει πριν το γάμο και τα είχαμε συμφωνήσει. Τώρα έφτασε να μου πει να μην τον ξαναπάρω τηλέφωνο και εκείνος δεν παίρνει τι να κάνω; Να περιμένω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν είναι στους δύο μήνες γάμου να φτάνει στο σημείο να σου λέει να χωρίσετε επειδή έχει νεύρα, τι θα γίνει στα δύο χρόνια; Αφού δε, μαλώσατε για θέματα που έχετε ήδη συμφωνήσει, μάλλον δεν πρόκειται για τόσο σταθερό χαρακτήρα κι αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν παραμείνετε μαζί, δεν θα ξέρεις από πού θα σου έρθει.

Με αυτά τα δεδομένα, φοβάμαι ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συζύγου καλή μου. Αν λοιπόν δεν σε πάρει εκείνος τηλέφωνο, πάρ' τον εσύ, ρώτα τον αν επιμένει στον χωρισμό σας κι αν σου πει ναι απλά συμφώνησε μαζί του και άρχισε να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση μακαρίζοντας την τύχη σου που γλίτωσες τόσο εύκολα από έναν καραγκιόζη.

Αν πάλι σου πει όχι, εξήγησε του ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο κι ότι αν πράγματι θέλει να συνεχίσετε, θα πρέπει να κρατάει τον λόγο του και να βρει αλλού ξεσπάει τα νεύρα του, γιατί δεν σκοπεύεις να γίνεις σάκος του μποξ, ούτε να παραδοθείς στο Δαφνί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ