Τρίτη ηλικία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:36
26/10/2012

Τρίτη ηλικία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΜΑΡΙΝΤΑ

Υπάρχει σύζυγος σε άλλη πόλη αλλά καμιά σχέση. Θα ήταν πολύ κακό να έκανα μια σχέση με έναν κύριο 5 χρόνια μικρότερο μου;

Καλησπέρα σας! Είμαι μόνη εδώ και πολλά χρόνια, ενώ υπάρχει σύζυγος σε άλλη πόλη και καμιά σχέση. Τι λέτε; Θα ήταν πολύ κακό να έκανα μια σχέση με έναν κύριο 5 χρόνια μικρότερο μου; Δεν μου φαίνονται τα χρόνια μου. Ετών; 63!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, καταρχάς θα σου πω ότι ακόμη δεν ανήκεις στην "τρίτη" ηλικία, αφού το όριο αυτής της κατηγορίας του πληθυσμού είναι τα 65 χρόνια. Τυπικά λοιπόν, θεωρείσαι μεσήλικη για άλλα δύο χρονάκια, ό,τι κι αν σημαίνει κάτι τέτοιο για σένα.

Ανεξάρτητα απ' αυτό, παρότι γενικότερα διαφωνώ με τις παράλληλες σχέσεις, δεν βρίσκω κακό το να προχωρήσεις σε μια σχέση με κάποιον άλλον από τον σύζυγο σου. Δεδομένου ότι ο γάμος σας είναι τυπικός και όχι ουσιαστικός πια, είναι λογικό να θέλεις να χαρείς κι εσύ σαν γυναίκα, για όσο κρατήσει μια τέτοια σχέση, λίγο ή πολύ. Άλλωστε, να είσαι σχεδόν σίγουρη ότι κι εκείνος σαν άντρας δεν θα έχει μείνει με τα χέρια σταυρωμένα τόσο καιρό που είσαστε μακριά...

Βέβαια, καθώς παραμένεις παντρεμένη πιστεύω ότι θα πρέπει να είσαι πολύ διακριτική στις κινήσεις σου, αφού δεν πρέπει να ρισκάρεις να εκτεθείς στα μάτια των κακόβουλων που μπορεί να σου βγάλουν το όνομα, ή να τρέξουν να προφτάσουν τα νέα στον σύζυγο σου.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους διατήρησες αυτόν τον γάμο κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες για τόσο καιρό και δεν είναι ώρα τώρα να έχεις φασαρίες ή ακόμα χειρότερα να τρέχεις για διαζύγια.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ