Τώρα τι να κάνω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:25
13/11/2013

Τώρα τι να κάνω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία19

Πριν λίγες μέρες τον απάτησα για πρώτη φόρα. Η εμπειρία ήταν χάλια, όμως θα ήθελα να το ξανακάνω.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα...  Έχω σχέση 4 χρόνια με ένα αγόρι, αυτός είναι 23 και εγώ 19. Πριν λίγες μέρες τον απάτησα για πρώτη φόρα με ένα αγόρι που επιδίωκα να γίνει κάτι. Δεν ξέρω το λόγο αλλά το ήθελα. Η εμπειρία ήταν χάλια, όμως θα ήθελα να το ξανακάνω. Δεν τον αγαπάω, ούτε είμαι ερωτευμένη μαζί του. Με αυτόν δεν μιλάμε καν. Πως πρέπει να νιώθω ούτε εγώ δεν ξέρω! Το αγόρι μου όμως το αγαπάω και δεν θέλω να χωρίσουμε. Τι να του πω αν το μάθει; Δεν ξέρω τι να κάνω. Σε παρακαλώ θεία Λουκία, πες μου την γνώμη σου άμεσα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στο αγόρι σου την αλήθεια, ότι δηλαδή ναι, μεν τον αγαπάς αλλά έχεις κουραστεί και δεν μπορείς να του μείνεις πιστή άλλο πια.

Βλέπεις, μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ή να μην θέλεις να το παραδεχτείς στον εαυτό σου, αλλά είναι σαφές ότι για να φτάνεις στο σημείο να τον απατήσεις και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, η σχέση σας δεν σε καλύπτει πια.

Άλλωστε, δεδομένου ότι είσαι μαζί του από τα 15 σου, κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αναμενόμενο, αφού στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που μεσολάβησαν είναι λογικό να έχεις αλλάξει και να έχεις αναπτύξει την ανάγκη να γνωρίσεις κι άλλα αρσενικά στη ζωή σου.

Φυσικά χρειάζεται αρκετή τόλμη και ειλικρίνεια για να ομολογήσεις την αλήθεια, αλλά ούτως ή άλλως αποκλείεται να βγεις λάδι από αυτή την κατάσταση, καθώς αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και τότε θα είναι πολύ χειρότερα και για τους δυο σας. Καλύτερα λοιπόν να το πεις και να έχεις τουλάχιστον ήσυχη τη συνείδηση σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ