Το κάναμε και με παράτησε | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:17
14/9/2014

Το κάναμε και με παράτησε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τζένη

Ουτε στο χρονια πολλα που του εστειλα για τα  γενεθλια του δεν μου απαντησε. Τι να κάνω;

ΣΟΟΟΟΣ. Έχουμε 6 χρόνια διαφορά. Εγω 18, αυτος 24. Πρόσφατα το κάναμε, ήταν η πρώτη μου φορά. Αφού έφυγε για Αθήνα όπου μένει και δουλεύει (εγώ μένω Θεσσ/νικη) δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο ούτε απαντά στα μηνύματα. Ουτε στο χρονια πολλα που του εστειλα για τα  γενεθλια του δεν μου απαντησε. Τι να κάνω; Γιατί το κάνει αυτό; Σε παρακαλω, απαντησε μου εσυ τουλαχιστον! Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τζένη μου, αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι ή να βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική –χτύπα ξύλο- ο λόγος που εκείνος δεν σου απαντά είναι απλός και ξεκάθαρος: δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Ακριβώς γι' αυτό δεν απάντησε ούτε καν στο "χρόνια πολλά", μην πάει και πάρεις θάρρος.

Από πρακτική άποψη, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και να τον υποχρεώσεις να εμφανιστεί, αφού με το ζόρι έρωτας δεν γίνεται. Όμως, δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά, καθώς η στάση του έχει να κάνει με τον ίδιο και τη φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή του. Γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι εκείνος είχε δώσει εντελώς άλλη βαρύτητα στη γνωριμία σας από αυτή που της είχες δώσει εσύ.

Τώρα, το κατά πόσο σε "παράτησε" και το πόσο κάθαρμα είναι, εξαρτάται από τις υποσχέσεις που σου είχε δώσει, αν σου είχε δώσει. Καθώς αν μεν σου είχε υποσχεθεί αιώνια αγάπη, γάμο, παιδιά και κοινά γεράματα με αντάλλαγμα να κάνετε σεξ, τότε έχεις κάθε δίκιο να τον χαρακτηρίσεις με τον χειρότερο τρόπο, αφού εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια σου και σε παραπλάνησε συνειδητά για να κάνει το κέφι του. Αν πάλι εκείνος το έπαιζε άνετος, του στυλ "να περνάμε καλά και βλέπουμε" κι εσύ πήρες τα ρίσκα σου ελπίζοντας να τον κατακτήσεις, είναι εντελώς άλλος λογαριασμός και δεν σου φταίει κανένας.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα πράγματα –δυστυχώς- συμβαίνουν στο πλαίσιο του ερωτικού παιχνιδιού και τότε το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αφήσεις πίσω σου την όλη ιστορία και να αλλάξεις παράγραφο στη ζωή σου.

Φρόντισε όμως να μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου και την επόμενη φορά να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη, ώστε να ξέρεις καλύτερα πόσο να επενδύσεις και τι να περιμένεις από κάθε γνωριμία σου. Ταυτόχρονα, να θυμάσαι πάντα ότι τις περισσότερες φορές που νιώθουμε προδωμένοι είναι γιατί εμείς οι ίδιοι έχουμε κοροϊδέψει πρώτα τον εαυτό μας...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ