Το ένα λάθος πάνω στο άλλο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:25
7/2/2014

Το ένα λάθος πάνω στο άλλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αννα

Αυτός τρελάθηκε και με είπε... ελπίζω να βρεις καλύτερες φίλες στην Γερμανία. Εγώ να ξέρεις δεν θα σε πάρω τηλέφωνο. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία είμαι 18 χρονών και μου αρέσει ένα συνομήλικο αγόρι. Το οποίο μάλιστα έκανε πρώτο κίνηση προς εμένα σε ένα σαντουιτσάδικο που είχα πάει μόνη. Τέλος πάντων, πέρασα υπέροχα και στο τέλος φιληθήκαμε. Χάρηκα πάρα πολύ και δώσαμε ραντεβού στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα την επόμενη μέρα.  Όμως στο δεύτερο ραντεβού έκανα ένα λαθάκι. Του είπα πως έχω σκοπό να παντρευτώ στα 24 και να κάνω 3 παιδιά. Δεν ήθελε και πολύ αυτός να αλλάξει 10 χρώματα σε ένα δευτερόλεπτο. Ο λόγος που του το είπα είναι επειδή έχω δύο αδέρφια 23 και 26 ετών που είναι παντρεμένα. Και γενικά στην οικογένειά μου όλοι έχουν παντρευτεί από πολύ νωρίς. Επιπλέον περνούσε η κολλητή μου τυχαία από εκεί και ήρθε να με χαιρετήσει. Και έκανα το λάθος να της πω ότι είναι το αγόρι μου. Άλλαξε άλλα 10 χρώματα. Μετά βγαίναμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά χαθήκαμε γιατί με είπε ότι όλη αυτή η κατάσταση τον έπνιγε και αντιπαθούσε αφάνταστα την κολλητή μου, η οποία όπως έλεγε δεν μας άφηνε μόνους. Αργότερα η οικογένειά μου κανόνισε να μετακομίσουμε στην Γερμανία για εύρεση εργασίας. Και το τελευταίο βράδυ βγήκα να ξενυχτήσω με την κολλητή μου. Τον είδα και είδε ότι ήμουν λυπημένη και δεν μου μίλησε. Η κολλητή μου είχε πάει λίγο πιο πέρα για να μιλήσει στο κινητό. Πριν με προσπεράσει τελείως τον ρώτησα ... καλά δεν θα με ρωτήσεις γιατί είμαι έτσι... Με ρωτάει και του λέω ότι θα φύγω. Στην αρχή αστειεύτηκε αλλά μώλις είδε ότι το εννοώ με φίλησε. Τότε με ρώτησε αν θα ήθελα, μιας και είναι η τελευταία μου μέρα να πάω από το σπίτι του. Του είπα να ειδοποιήσω την φίλη μου και με είπε χωρίς την φίλη σου βέβαια. Τέλος πάντων δεν την ειδοποίησα καν ότι θα πάω σπίτι του και πήγα. Εκεί του εξήγησα την όλη παράνοια εκ μέρους μου και ήρθαμε αρκετά κοντά. Δηλαδή του έκανα στοματικό και μου έκανε διάφορα προκαταρκτικά και ήταν έτοιμος να εισχωρήσει μώλις χτύπησε το τηλέφωνο. Έπρεπε να το δω γιατί ήξερα ότι ήταν η φίλη μου που την είχα αφήσει. Διάβασα το μήνυμα αλλά έτσι όπως είμασταν μπόρεσε να το διαβάσει και αυτός. Το μήνυμα έλεγε... Αν είσαι με αυτόν που νομίζω μην τολμήσεις και του κάτσεις μην σε περάσει για εύκολη... Αυτός τότε πήρε το κινητό και το πέταξε παραπέρα στον καναπέ και συνέχισε. Εγώ όμως σταμάτησα και του είπα πως δεν χρειάζεται να τελειώσουμε από τώρα, διότι σύντομα θα ξανάρθω από την Γερμανία και μπορούμε να ειδωθούμε τότε. Το έκανα περισσότερο γιατί και εγώ δεν είμουν σίγουρη αν θέλω να το κάνω από τόσο νωρίς με αυτόν. Με ρώτησε πότε θα έρθω και του είπα στις διακοπές του Πάσχα. Αυτός τρελάθηκε και με είπε... ελπίζω να βρεις καλύτερες φίλες στην Γερμανία. Εγώ να ξέρεις δεν θα σε πάρω τηλέφωνο όταν θα έρθεις. Αμα θες πάρε εσύ και θα σε πω αν θα μπορώ.... Με πήρε και με πέταξε έξω από το σπίτι του. Του έστειλα μήνυμα ανεβαίνω στο αεροπλάνο σε μία ώρα και δεν απάντησε. Τώρα όταν θα γυρίσω να επικοινωνήσω μαζί του; Να ολοκληρώσω σε περίπτωση που θέλει να με δει ή να περιμένω να δέσω λίγο περισσότερο σε αυτήν την σχέση; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά... <3

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου για ποια σχέση μιλάς; Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχετε καμιά σχέση με αυτό το αγόρι. Ένα σύντομο φλερτάκι είχατε απλά, το οποίο δεν πήγε και πολύ καλά ομολογουμένως αφού δεν έκανες μόνο ένα, αλλά όλα τα λάθη που θα μπορούσες να κάνεις μαζεμένα.

Τη μια με τον γάμο, την άλλη με τις συστάσεις (ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε), μετά με τις ζήλιες που σου έκανε οι φίλη σου (να την προσέχεις αυτή, μεταξύ μας), επόμενο ήταν να τον ξενερώσεις τον άνθρωπο.

Τώρα, επί του πρακτέου για το Πάσχα, στείλε του ένα μήνυμα εκείνες τις μέρες για το πότε έρχεσαι και για το ότι θα ήθελες πολύ να βρεθείτε οι δυο σας -αν όντως εξακολουθείς να θέλεις να βρεθείτε μόνο οι δυο σας και είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μαζί του- και περίμενε αντίδραση από εκείνον.

Αν δεν αντιδράσει σημαίνει ότι έχει ξενερώσει μαζί σου ολοκληρωτικά και δεν έχει νόημα να ξανασχοληθείς. Αν πάλι σου κανονίσει συνάντηση, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, αλλά μην προχωρήσεις στο σεξ με σκοπό να "τον δέσεις", γιατί δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πληγωθείς από τις μεγάλες σου προσδοκίες.

Εντωμεταξύ, συγκεντρώσου στην καινούργια σου ζωή εκεί που μένεις τώρα και στα αρσενικά που κυκλοφορούν γύρω σου, γιατί εκεί είναι το ζουμί. Βλέπεις, ακόμη κι αν υπήρχαν πιθανότητες, μια σχέση από απόσταση ιδιαίτερα σε μια φάση όπου προσπαθείς να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον, δεν είναι και ό,τι ευκολότερο να διατηρηθεί, πόσο μάλλον όταν δεν έχει δημιουργηθεί καν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ