Τις πταίει; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:10
24/5/2013

Τις πταίει;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
esmeralda

Εδώ και 5 μήνες τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν με αγγίζει καθόλου, όταν θέλει να με φιλήσει με φιλάει στο μάγουλο

Αγαπητή θεία Λουκία. είμαι καινούργια στην παρέα και διαβάζοντας όλα αυτά τα θέματα αποφάσισα να σου στείλω και εγώ. Με τον φίλο μου είμαστε 1 χρόνο και κάτι μαζί. Από την αρχή της σχέσης μας τα πράγματα κύλησαν πολύ γρήγορα. Με την πρώτη μείναμε μαζί και τώρα είναι στα σχέδια μας και η απόκτηση ενός παιδιού. Τον πρώτο λοιπόν καιρό της σχέσης μας το σεξ ήταν πολύ καλό. καινούργια πράγματα κόλπα κτλ σχεδόν κάθε μέρα. Εδώ όμως και 5 μήνες τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Δεν με αγγίζει καθόλου, όταν θέλει να με φιλήσει με φιλάει στο μάγουλο ενω τα φιλιά στο στόμα είναι πεταχτά και κατά τύχη. Όταν τον πλησιάζω εγώ κατευθείαν το μυαλό του πάει στο οτι θέλω να κάνουμε έρωτα και με κόβει αμέσως λέγοντάς μου πως είναι κουρασμένος, να τον αφήσω ήσυχο γιατί παίζει πόκερ στο ίντερνετ και άλλα τέτοια. Ούτε γυναίκα με περίοδο κ πονοκέφαλο να ήταν! Όταν δε θέλει αυτός με βάζει τις πιο πολλές φορές να του κάνω στοματικό χωρίς να τον νοιάζει από ότι φαίνεται η δική μου ανάγκη. Χώρια οτι ψάχνοντας στο ιστορικό του στο ίντερνετ είδα και συχνή επισκεψιμότητα σε πορνο σελίδες. Εν τω μεταξύ δεν σημαίνει πως κάθε φορά που τον πλησιάζω θέλω και σεξ. Απλά μια αγκαλιά θέλω να τον κάνω, να τον χαιδέψω λίγο τίποτα παραπάνω. Συγκεκριμένα χθες έκανε μπανιο και μετά θα πήγαινε μια βόλτα με τους φίλους του και όταν βγήκε του λέω ''άντε σειρά μου τώρα να μπω και εγώ να μοσχομυρίζω όπως εσύ '' και μου απαντάει ''θα είμαι κουρασμένος να ξέρεις να μην απογοητευτείς'' και ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Κοκάλωσα ολόκληρη. Γιατί αντιδρά έτσι, θεία Λουκία, τις πταίει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εσμεράλδα μου, δεν ξέρω ποιος φταίει, αν φταίει κάποιος δηλαδή, αλλά είναι σαφές ότι η σχέση σας δεν πηγαίνει και τόσο καλά και αντί να ονειρεύεσαι να κάνεις παιδί μαζί του, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να κατευθύνεσαι προς την έξοδο.

Εκείνος φαίνεται ότι έχει χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του για σένα. Για οποιονδήποτε λόγο κι αν συμβαίνει αυτό, καταλαβαίνεις ότι δεν αποτελεί εγγύηση για ένα ευτυχισμένο μέλλον. Γιατί αν του έχει τελειώσει ήδη από το δεύτερο εξάμηνο της σχέσης σας, τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις στα πέντε και στα έξι χρόνια δεσμού;

Για να μην σχολιάσουμε και τη συνολική συμπεριφορά του, η οποία δείχνει να σε απαξιώνει σαν γυναίκα. Άρα δεν νομίζω ότι συντρέχουν οι συνθήκες για να συνεχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά σ' αυτή τη σχέση, πόσο μάλλον για να κάνεις παιδί μ' αυτόν τον άνθρωπο.

Άσε που για να κάνεις παιδί πρέπει να κάνεις σεξ αρκετά συχνά... Αλλά ας μην ξύνουμε πληγές. Το πράγμα είναι εξαιρετικά απλό: πρέπει να χωρίσετε. Κι εφόσον εκείνος αρνείται να πάρει την πρωτοβουλία, είτε γιατί δεν θέλει να ξεβολευτεί, είτε γιατί δεν θέλει να γίνει (περισσότερο) κακός, αναγκαστικά πρέπει να την πάρεις εσύ και γρήγορα, όσο σου μένουν ακόμα κάποια ίχνη αυτοσεβασμού.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ