Τηλέφωνο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:34
24/8/2012

Τηλέφωνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
τοσοδούλα

Οταν είμαστε μακριά, δεν παίρνει εύκολα τηλέφωνο και μου λέει να παίρνω εγώ περισσότερο, ενώ εγώ θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε καθημερινά και του το 'χω πει πολλές φορές αλλα δεν κάνει κάτι.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εχω σχέση με έναν άνθρωπο περίπου 8 μήνες και είμαι στα 36 και αυτός 40 σχεδόν. Μένει με τους γονείς του και κάνουμε την ίδια δουλειά. Λοιπόν, όταν είμαστε μακριά (1 μήνα θα' μαστε), δεν παίρνει εύκολα τηλέφωνο και μου λέει να παίρνω εγώ περισσότερο, ενώ εγώ θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε καθημερινά και του το 'χω πει πολλές φορές αλλα δεν κάνει κάτι. Τώρα θα βρεθούμε πάλι από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Δηλώνει αυτό κάτι για τα αισθήματά του ή μπορεί να το κάνει και από συνήθεια; Μήπως σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει κάποια απόσταση από μένα; Τον ρωτάω και μου λέει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα αισθήματα του αυτόν τον καιρό.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου μπορεί πράγματι να μην έχει αλλάξει κάτι στα συναισθήματα του προς εσένα, αλλά όπως μου τα λες τα πράγματα ο άνθρωπος αυτός φαίνεται ανώριμος για σοβαρή σχέση και για να δεθεί με οποιαδήποτε γυναίκα, όχι μόνο μαζί σου.

Άλλωστε ένας άντρας σαράντα χρόνων που μένει ακόμα με τους γονείς του δείχνει ανώριμος γενικότερα. Εκτός κι αν προηγουμένως είχε δικό του σπίτι και είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που τον έκαναν να γυρίσει πίσω, εξαιτίας της γενικότερης δυσπραγίας των ημερών.

Νομίζω λοιπόν ότι δεν έχεις να περιμένεις και πολλά απ' αυτή την υπόθεση. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ