Τι θέλει από μένα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
18:08
26/11/2014

Τι θέλει από μένα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σοφία

Μου λέει μια ζωή καψούρης ήμουνα. Μου ζήτησε να του γράψω CD με καψουροτράγουδα και μετά αρχίζαμε να λέμε για τα γκομενικά μας...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα Θεία Λουκία…!!! Έχω ξεκινήσει εδώ και 1 μήνα μαθήματα οδήγησης και τώρα τελευταία, εδώ και δύο εβδομάδες ξαφνικά ο δάσκαλος άρχισε να με προκαλεί να μου χαμογελάει πονηρά να τρέχει μέσα στην τάξη να με χαιρετήσει και να γράφει κανονικά τους υπόλοιπους… Μετά ένα βράδυ που είχαμε μάθημα πορείας μου λέει εσύ ρε παιδί μου και σε βροχή έχεις οδηγήσει και σε κατακλυσμό έχεις οδηγήσει και χωρίς φώτα ούτε φοβάσαι να τρέξεις κιόλας και γενικά δεν φοβάσαι και τίποτα θα βγείς από εδώ αστέρι οδηγός και έτσι όπως μου μίλαγε ήταν πολύ χαρούμενος. Μετά από λίγο έβαλε στο ράδιο καψουροτράγουδα και του λέω: Τι έγινε καψουρέματα; Και μου λέει μια ζωή καψούρης ήμουνα είχα μπλέξει με επικίνδυνες γυναίκες. Μετά μου ζήτησε να του γράψω CD με καψουροτράγουδα και μου έπιασε το μπούτι επιτόπου. Μετά αρχίζαμε να λέμε για τα γκομενικά μας και του είπα κάποιες καταστάσεις δικές μου και μου λέει πολύ σεξουδιάρα είσαι πάντως ρε Σοφία όλοι στην ποδιά σου σφάζονται αλλά και εσύ ρε παιδί μου το χεις το σεξαπίλ σου δεν περνάς απαρατήρητη και συνεχίζει λέγοντάς μου κάτι πρέπει να κάνεις πολύ καλά για να τρέχουν όλοι έτσι από πίσω σου. Την επόμενη μέρα μιλούσα με την γραμματέα του και της έλεγα για το παιδί που πήγα διακοπές το καλοκαίρι πως του έκανα καθημερινά δύο ώρες μασάζ και με ακούει ο δάσκαλος και έρχεται και μου λέει όπα Σοφία κάνεις και μασάζ; Και του λέω ναι και πολύ καλό μάλιστα και μου κάνει αχάαα με πονηρό ύφος κιόλας. Μετά καθώς έφτιαχνα το αυτοκίνητο για να ξεκινήσω αυτός έβαζε liposan (έχει και κάτι χείλη κόλαση) έφτιαχνε και τα μαλλιά του και έβαλε και άρωμα στο τέλος αυτό το πράγμα από εκείνη την ημέρα που το έκανε πρώτη φορά γίνεται κάθε μέρα. Την Παρασκευή που μας πέρασε μου πέταξε ξαφνικά για ρακόμελα τελικά δεν πήγαμε και του λέω ναι δεν πήγαμε μου λέει να κανονίσουμε αν είναι και του λέω ναι βέβαια όποια μέρα και να είναι είμαι μέσα και όταν του το είπα ήταν πολύ χαρούμενος μου χαμογέλασε τόσο ζεστά και μου έπιασε ξανά το μπούτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω στην αρχή δεν έδινα καθόλου σημασία αλλά τελευταία με τις κινήσεις του έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ. Είναι και γενικά όμορφος άντρας και πολύ καλός απέναντί μου. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα τώρα βρε Σοφία μου, που δεν ξέρεις τι σημαίνουν όλα αυτά... Ο τύπος είναι σαφές ότι σου την πέφτει. Τώρα τι σκοπούς έχει πέραν του σεξουαλικού, δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν τον ρωτήσεις. Πριν τον ρωτήσεις όμως -κάτι που θα του δώσει να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι- θα πρέπει ν' αποφασίσεις αν τον θέλεις εσύ και για ποιον λόγο. Αν είναι ο τύπος σου, θα πρέπει επίσης να μάθεις ποια είναι η συναισθηματική του κατάσταση (ελεύθερος, δεσμευμένος, χωρισμένος πρόσφατα ίσως;) κι αναλόγως να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις ή όχι.

Για την ώρα απλά έχεις κολακευτεί από το ενδιαφέρον του και παρασύρεσαι απλά και μόνο από την αντανάκλαση σου επάνω του. Καθάρισε τη σκέψη σου, χρησιμοποίησε το μυαλό σου και αποφάσισε σωστά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ