Τι σκέφτεται επιτέλους; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:36
14/12/2012

Τι σκέφτεται επιτέλους;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
έφυγες_μια_νύχτα

Μου ζήτησε να συνεχίσουμε να κάνουμε σεξ και να μη κολλάω στο γεγονός οτι εχει σχέση. Εγώ αρνήθηκα φυσικά και απο τότε με παίρνει συνέχεια τηλ να βγούμε για καφέ...

Αγαπημένη θεία Λουκία, διαβάζω αρκετό καιρό την στήλη σου και την θεωρώ πολύ χρήσιμη! Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι κάπως μπερδεμένο...Ας το πάρω απο την αρχή ομως. Πριν 2,5 χρόνια οταν πρωτοπήγα φοιτήτρια γνώρισα κάποιον με τον οποίο και ολοκλήρωσα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επειδή μου έβγαζε εμπιστοσύνη, χωρίς να υπάρχει κάποιο συναίσθημα ήθελα να το κάνω και απλά το έκανα χωρίς να το έχω μετανιώσει μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι οτι με το αγόρι αυτο έκανα σχέση τελικά αλλα κράτησε για ένα 6μηνο μόνο λόγω του ότι έφυγε επειδή τέλειωσε την σχολή του. Ήμουν στεναχωρημένη οφείλω να ομολογήσω και μου έλειπε αλλα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς ένιωθα και νιώθω για αυτόν ακόμη και σήμερα... Συνεχίσαμε λοιπον να βρισκόμαστε που και που, κρατήσαμε και επικοινωνια τηλεφωνικη καταλήγαμε στο κρεβάτι ομως παντα. Με βόλεψε αυτη η κατάσταση γιατι είχαμε χημεία και το σεξ ηταν πολυ καλο... Προσπάθησα βεβαια να κάνω αλλη σχέση αλλα δυστυχώς δεν απέδωσε. Η κατάσταση αυτη αλλαξε πριν λίγο καιρό εφόσον βρεθήκαμε με τον ''πρώην'' χωρίς να γίνει κάτι μεταξύ μας και μου ανακοινωσε οτι εχει σχεση  εδω και 7 μήνες και οτι το πανε και σοβαρά να σημειώσω οτι η κοπελα του ειναι απο Αθήνα και αυτός μένει μόνιμα Θεσ/νίκη. Θέλω να καταλήξω στο ότι ολο αυτο το διαστημα αυτος βρισκόταν μαζι μου κανονικα και την κερατωνε (μαζί μου) χωρίς να γνωρίζω κατι εγώ. Αν ήξερα οτι είναι με άλλη κοπέλα δεν θα τον αφηνα να με αγγίξει. Αυτός τώρα βρίσκεται στην ίδια πολη με εμένα λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχει με την σχολή του και μου ζήτησε να συνεχίσουμε να κάνουμε σεξ και να μη κολλάω στο γεγονός οτι εχει σχέση. Εγώ αρνήθηκα φυσικά και απο τότε με παίρνει συνέχεια τηλ να βγούμε για καφέ και γενικώς ψάχνει αφορμές να είναι μαζι μου. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει αυτο απο την στιγμή που αποφάσισε να σοβαρευτει; Ελπίζω να με σε κούρασα. Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσό μου, το ότι αποφάσισε να σοβαρευτεί είναι δικό σου συμπέρασμα, όχι δική του απόφαση. Άλλωστε, μπορεί να μην είναι και τυχαίο ότι δημιούργησε σχέση από απόσταση, αφού αυτό -είτε το πάνε σοβαρά είτε όχι- του εξασφαλίζει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Εν πάση περιπτώσει, εκείνος αυτό που θέλει από σένα είναι σεξ και απλά πιστεύει ότι αν συνεχίσετε να βγαίνετε θα πετύχει τον στόχο του. Το ζήτημα είναι όμως τι θέλεις εσύ κι όχι αυτός, γιατί να ξέρεις ότι όσο συνεχίσεις να τραβιέσαι μαζί του, τόσο απομακρύνεις το ενδεχόμενο να βρεις κάποιον άλλο ν που να σου προσφέρει κάτι πιο ολοκληρωμένο.

Γι' αυτό πιστεύω ότι ανεξάρτητα από τη δική του σχέση, καλά έκανες να διακόψεις μαζί του και σου συστήνω να το κρατήσεις έτσι, μπας και βρεθεί και για σένα μια αδελφή ψυχή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ