Τι πραγματικά θέλει | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:02
22/2/2014

Τι πραγματικά θέλει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίνα

Κανείς δεν έκανε κίνηση να χαιρετήσει με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να υπάρξει ένας καυγάς και να καταλήξει στο οτι δεν με θέλει στη ζωη του πια. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και πάντα μεταξύ μας υπήρχε κατι ιδιαιτερο. Ήμασταν σε κοινή παρέα αλλά φίλοι οι δυο μας δεν ήμασταν ποτέ. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ ο ένας στον αλλον ανοιχτα ως που στα 22 ξεκινήσαμε να βγαίνουμε (με δική του πρωτοβουλία). Σχέση δεν κάναμε ποτέ γιατί μόλις είχε βγει απο μια μεγάλη σχέση. Βγαίναμε τρεις τεσσερις φορές την εβδομάδα και δεν υπήρχε μόνο κρεβάτι. Κράτησε μόλις τρεις μήνες. Ενω είχαμε πει να κρατήσουμε επαφή αυτό δεν συνέβη ποτέ εκτός απο μια φορά που βρεθήκαμε  τυχαία σε ένα μαγαζί αλλά κάναμε και οι δυο τα στραβά μάτια και κανείς δεν έκανε κίνηση να χαιρετήσει με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να υπάρξει ένας καυγάς και να καταλήξει στο οτι δεν με θέλει στη ζωη του πια. Εγώ δεν έκανα κάτι γι αυτό και λίγο καιρό αργότερα μου έστειλε να πάμε θέατρο με αφορμή πως κέρδισε εισιτήρια. Λίγες μέρες μετά και ενω δεν είχαμε μιλήσει του πρότεινα εγώ ποτό στο οποίο ανταποκρίθηκε θετικά. Ηταν πολυ ευχάριστος παρόλου που όπως είπε ήρθε πτώμα από τη δουλειά, με πείραζε, με κέρασε. Μου πρότεινε  να πάμε οι 2 μας βόλτα φεύγοντας και έκανε ό,τι μπορούσε για να μείνουμε λίγο ακόμα. Βόλτα δεν πήγαμε γιατί θα χάναμε τα ΜΜΜ. Παρόλα αυτά πέραν από ένα χάδι στο χέρι,με μια ανόητη αφορμή, δεν εκανε κινηση. Έχουν περάσει 10 μέρες, δεν επικοινωνεί μαζί μου και το μόνο που κάνει είναι κάποια ''μου αρέσει'' σε φωτογραφίες και  σε ο,τι άλλο στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν ξέρω τι  και αν πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω αν με θέλει. Αν είναι απλά φιλικός. Είχα ξανά στείλει χωρίς απάντηση σας. Τι πιστεύετε πως πρέπει να κάνω. Αυτός δεν είναι που πρέπει να κάνει την κίνηση του τώρα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, εκείνος έκανε την κίνηση σου όταν σε κάλεσε στο θέατρο. Αφού δεν τον ενθάρρυνες να προχωρήσει παρακάτω όταν συναντηθήκατε, λογικό είναι να μην εκδηλώνεται περισσότερο.

Πριν αρχίσεις όμως να κάνεις υποθέσεις και όνειρα για ένα κοινό μέλλον, θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά σαν μεγάλα παιδάκια που είστε και να λύσετε την παρεξήγηση μεταξύ σας.

Φυσικά, δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες για κάτι τέτοιο. Αρκεί να του στείλεις ένα μήνυμα, του τύπου "τι κάνεις; Πού αλητεύεις;" για να κανονίσετε την επόμενη συνάντηση σας ώστε να γίνει κι η κουβέντα που λέμε.

Ο σκοπός σου σ' αυτή τη φάση δεν είναι να ξαναπιάσετε το νήμα από εκεί που το είχατε αφήσει, αλλά να θέσετε ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο στη σχέση σας (είτε φιλική, είτε ερωτική θέλετε να είναι αυτή), για να ξέρει ο καθένας σας τι να περιμένει από τον άλλον κι αν του αρέσει να το συνεχίσετε.

Γιατί βέβαια, αν ο καθένας σας έχει διαφορετικές προσδοκίες από αυτό που είναι διατεθειμένος ή μπορεί να του προσφέρει ο άλλος, τότε λογικό είναι να παρεξηγηθείτε γι' ακόμα μια φορά και να χάσετε τον χρόνο σας άδικα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ