Τι να τον κανω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:55
5/10/2012

Τι να τον κανω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δεσποινακι

Οταν είναι στα καλά του θα είμαστε αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά αν είναι αλλού τότε είναι αλλού! Δεν έχουμε βγει ποτέ οι 2 μας μόνοι μας...

Αγαπημένη μου θεία συγχαρητήρια για τη στήλη σου!Έχω βοηθηθεί πολύ από τις συμβουλές σε διάφορα θέματα μου! Είμαι 18 και είμαι με ένα παιδί 2 χρόνια μεγαλύτερο εδώ και λίγο καιρό (2-3 εβδομάδες). Γνωριστήκαμε μέσα από κοινούς φίλους και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει! Το κακό είναι ότι είναι στον κόσμο του! Τι εννοώ... όταν είναι στα καλά του θα είμαστε αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά αν είναι αλλού τότε είναι αλλού! Δεν έχουμε βγει ποτέ οι 2 μας μόνοι μας, πάντα με φίλους. Του είχα πει κάποια στιγμή να πάμε πουθενά οι 2 μας, αλλά έγιναν διάφορα και δεν βγήκαμε. Πάντα για να βγούμε πρέπει να κανονίσουμε μέσα από φίλους σε στυλ "τι θα κάνετε σήμερα;". Άσε θεία μου που ο φίλος του, μέσα από τον οποίο γνωριστήκαμε και ουσιαστικά κανονίζουμε, φεύγει αυτές τις μέρες για σπουδές. Δηλαδή τι; Όταν θα φύγει το παιδί δεν θα βρισκόμαστε καθόλου; Τι θα τον κάνω; Δεν μπορώ να είμαστε μαζί τυπικά, αλλά όχι ουσιαστικά! Ελπίζω να καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα μου και ελπίζω να απαντήσεις θεία μου! Ευχαριστώ!

 
 
Δεσποινάκι μου, είσαι σίγουρη ότι έχετε σχέση μ' αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί όπως μου τα λες τα πράγματα φαίνεται ότι εκείνος δεν νιώθει το ίδιο. Αν βρίσκεστε μόνο παρουσία τρίτων, τότε δεν μπορείς να λες ότι έχετε σχέση, αφού δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσετε πιο προσωπικά, να έρθετε πιο κοντά και να δεθείτε ως ζευγάρι. Για κάνε του μια κουβέντα λίγο πιο σοβαρή λοιπόν και ρώτα τον πώς φαντάζεται το μέλλον μεταξύ σας, γιατί μάλλον κάποια παρεξήγηση έχει παίξει και δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι άδικα.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ