Τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:29
2/10/2013

Τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίζα

Οσο και αν θέλω να είμαστε μαζί, φαντάζει απίθανο αφού όλοι όσοι εμπιστεύομαι με συμβουλεύουν να μην το κάνω

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ένας συμμαθητής μου μου ζήτησε να κάνουμε σχέση, μου αρέσει η παρέα του και απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί του. Ωστόσο όσο και αν θέλω να είμαστε μαζί κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο αφού όλοι όσοι εμπιστεύομαι με συμβουλεύουν να μην το κάνω γιατί φοβούνται κυρίως τις συνέπειες ενός χωρισμού και ότι θα παραμελήσω το διάβασμά μου εφόσον είμαι άριστη μαθήτρια! Εγώ είμαι στη μέση και δεν ξέρω τι να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίζα μου, το τι θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνον εσένα και το αγόρι που σε ενδιαφέρει. Κακώς κάθεσαι και το συζητάς με τρίτους όσο έμπειστοι κι αν είναι. Συνήθως οι συμβουλές που θα πάρεις σ' αυτές τις περιπτώσεις έχουν να κάνουν με το τι πιστεύουν οι άλλοι σωστό για τον εαυτό τους, ενώ πολλές φορές μπορεί να προσπαθούν να σε αποτρέψουν από κάτι μόνο από ζήλια, χωρίς να υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος.

Κάνε λοιπόν αυτό που σου λέει η καρδιά σου και το ένστικτο σου και ξέχνα αυτά που σου λένε. Στις σχέσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις και όντως μπορεί αργά ή γρήγορα να χωρίσεις, αλλά μπορεί και να ζήσεις μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η οποία να σου δώσει ώθηση, ακόμα και στο διάβασμα σου. Όμως ποτέ δεν θα μάθεις τι θα γίνει αν δεν κάνεις το μεγάλο βήμα. Άλλωστε, καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ