Τι να κάνω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:28
27/2/2013

Τι να κάνω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χρυσάνθη

Ξαφνικά ένιωσα πως μου αρέσει ένας άλλος άνδρας ο οποιος είναι και αυτός παντρεμένος με παιδί! Εγώ μαζί του θέλω μόνο ερωτική επαφή όπως και αυτός!

Αγαπητη μου θεία Λουκία, πριν από 6 μήνες παντρευτηκα και πριν ένα μήνα απεκτησα ένα όμορφο μωράκι! Τώρα ποιο είναι το πρόβλημα μου; Με τον άντρα μου τα πάω παρά πολύ καλά, αλλά ξαφνικά ένιωσα πως μου αρέσει ένας άλλος άνδρας ο οποιος είναι και αυτός παντρεμένος με παιδί! Εγώ μαζί του θέλω μόνο ερωτική επαφή όπως και αυτός! Το ερώτημα μου είναι τι να κάνω που νιώθω τόσο μπέρδεμενη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσάνθη μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις να ξεχωρίζεις τον παρορμητικό σεξουαλικό πόθο από την ουσιαστική συντροφική αγάπη, όπως και να μάθεις να ξεχωρίζεις το σημαντικό από το ασήμαντο και να μένεις πιστή στις επιλογές σου.

Ο γάμος είναι μια επιλογή και μια δέσμευση ζωής που απαιτεί αφοσίωση και αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι για λειτουργήσει και να είναι ευτυχισμένος. Αν ένας από τους συντρόφους ή και οι δύο αρχίσουν να ενδίδουν στους έξωθεν πειρασμούς, τότε αναπτύσσεται έλλειψη σεβασμού και κρίση εμπιστοσύνης και η σχέση κλονίζεται, ακόμη κι αν δεν αποκαλυφθεί ποτέ το παραστράτημα τους -το πώς και το γιατί δεν θα το αναλύσουμε εδώ, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Φυσικά, στην πορεία της συζυγικής ζωής είναι επόμενο για τον καθένα να συναντήσει πολλούς ερωτικούς πειρασμούς. Όμως,το θέμα είναι πώς τους αντιμετωπίζει κι όχι αν θα αναγνωρίσει την ύπαρξη αυτών των πειρασμών.

Εφόσον λοιπόν εσύ έχεις μια ικανοποιητική και ισορροπημένη σχέση με τον άντρα σου και νιώθεις καλυμμένη στους βασικούς τομείς της ζωής, είναι κρίμα να τον προδώσεις μόνο και μόνο για τη στιγμιαία ικανοποίηση που θα σου δώσει μια σεξουαλική συνεύρεση. Πες ότι το έκανες λοιπόν, φαντασιώσου την εμπειρία όσο θέλεις μέχρι να σου φύγει το άχτι και ξεπέρασε το.

Αν πάλι η σχέση σου με τον άντρα σου δεν είναι πραγματικά ικανοποιητική και ισορροπημένη, τότε αξίζει να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τι δεν πάει καλά και να το διορθώσεις, αντί να καταφύγεις στην εύκολη λύση της απιστίας, η οποία θα σε αφήσει στο τέλος με το βάρος των ενοχών και θα δηλητηριάσει τον γάμο σου.

Συνοψίζοντας, λίγο περισσότερη υπευθυνότητα και συνέπεια στη ζωή σου θα σε ωφελήσουν πολύ, πόσο μάλλον που έχεις και μωρό παιδί να φροντίσεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ