Τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:37
9/11/2012

Τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
svolaki26

Θέλω να πάω σοβαρά μαζί του, αλλά φοβάμαι γιατί ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει πλέον. Για 1 μίση χρόνο μου έκανε τα απίστευτα και έχει σηκώσει χέρι, πλέον όχι απλά φωνάζει πολύ αν τα πάρει.

Είμαι κοντά 2μισή χρόνια μαζί του. Είναι 40 και εγώ 27. Πλέον πήρα τη ζωή στα χέρια μου και γράφτηκα σε μια σχολή όμως για αυτόν κατεβαίνω κάθε βδομάδα στο χωριό για να τον βλέπω. Τον αγαπώ πιο πολύ και από εμένα. Έχω συγχωρέσει κέρατα, βία σωματική-λεκτική-ψυχολογική. Είναι γκρινιάρης, εγωιστής, όμως με αγαπά. Θέλω να πάω σοβαρά μαζί του, αλλά φοβάμαι γιατί ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει πλέον. Για 1 μίση χρόνο μου έκανε τα απίστευτα και έχει σηκώσει χέρι, πλέον όχι απλά φωνάζει πολύ αν τα πάρει. Έχει ήδη κάνει ένα γάμο και έχει χωρίσει άσχημα απ'όσο έχω ακούσει και έχει και ένα παιδί. Όταν του μιλάω για μέλλον απαντά ναι μεν, αλλά. Λες και δεν ξέρει τι θέλει. Μου ρίχνει όλες τις ευθύνες εμένα φταίω δεν φταίω. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Να περιμένω μέχρι τα 29 μου που θα τελειώσω τη σχολή μπας και πάμε σοβαρά ή να ξεκολλήσω όσο είναι καιρός και να βρω κάποιον που θα με εκτιμά αληθινά; Και αν πάμε σοβαρά φοβάμαι μην καταλήξω όπως η πρώην γυναίκα του, χωρισμένη (για τρίτο πρόσωπο) με παιδί.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, τι σου προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και έχεις κολλήσει; Δεν βλέπεις ότι είσαι εγκλωβισμένη σε μια αρρωστημένη σχέση; Τι θα πει ότι εκείνος σου τα μασάει όταν του κάνεις κουβέντα για το μέλλον; Εφόσον εσύ ξέρεις τι θέλεις, του έχεις δώσει όλες τις ευκαιρίες για να αποφασίσει (με το παραπάνω) και ταυτόχρονα έχεις όλα δείγματα που σου λένε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι βίαιος και αναξιόπιστος, δεν έχεις κανένα λόγο να του δίνεις τέτοια περιθώρια χρόνου.
Δείξε λοιπόν λίγο παραπάνω αυτοσεβασμό και τελείωνε μ' αυτή την ιστορία, ανεξάρτητα από το πώς βλέπει ο ίδιος μελλοντικά τη σχέση σας. Αν φοβάσαι να σκέφτεσαι το αύριο μαζί του, τότε δεν αξίζει να ασχολείσαι με εκείνον ούτε στο σήμερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ