Τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:26
24/11/2011

Τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
bella

Βρέθηκα μ ένα παλιό φλέρτ μου κ προχωρήσαμε... Όταν βρισκόμαστε έχουμε χημεία κ η ώρα περνάει ευχάριστα γιατί συζητάμε οτιδήποτε άλλο εκτος από μας...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Προσφάτως βρέθηκα μ ένα παλιό φλέρτ μου κ προχωρήσαμε... Βεβαια μιλάμε τυπικά κ συνήθως εγώ πρώτη. Όταν βρισκόμαστε έχουμε χημεία κ η ώρα περνάει ευχάριστα γιατί συζητάμε οτιδήποτε άλλο εκτος από μας. Όταν πάω τη κουβέντα προς τα εκεί κ τι έχουμε αλλάζει θέμα. Βρισκόμαστε ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όχι συχνά. Δε ξέρω τι να κάνω, με μπερδεύει πολύ η στάση του.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, τι δεν ξέρεις τι να κάνεις χρυσό μου; Είναι σαφές ότι ο τύπος δεν έχει καμιά πρόθεση να προχωρήσει σε κάτι σοβαρότερο μαζί σου. Ευκαιριακό σεξ ψάχνει, ευκαιριακό σεξ παίρνει κι είναι πολύ ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση, αφού κάνετε και καλή παρεούλα.

Αν ήθελε κάτι περισσότερο, να είσαι σίγουρη ότι θα στο είχε δηλώσει με τρόπο που θα το είχες καταλάβει χωρίς αμφιβολία. Όσο για το ότι αρνείται να κάνει κουβέντα για "εσάς" είναι γιατί αντιλαμβάνεται πως εσύ θέλεις κάτι παραπάνω κι απλά δεν θέλει να διακινδυνεύσει να χάσει αυτό που παίρνει από εσένα αυτό το διάστημα.

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ ευκαιριακό σεξ, τότε συνέχισε όπως είσαι. Αν όμως θέλεις μια σταθερή σχέση με προοπτικές, τότε θα πρέπει να ψάξεις αλλού (παράλληλα ή και χωρίς αυτόν), γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι διατεθειμένος να σου την προσφέρει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ