ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:58
24/5/2011

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
NIKI

Είμαστε μαζί κάποιους μήνες, μου έχει πεί ότι με αγαπάει πολύ ότι είμαι πολύ καλή κοπέλα και ότι δεν θέλει να με στενοχωρήσει ποτέ. Είναι φορές που μπορεί να είναι τρομερά εκδηλωτικός μαζί μου και άλλες φορές κλείνεται στον εαυτό του λέγοντας μου ότι έχει τόσα στο μυαλό του και δεν χωράει και ο έρωτας.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία θα περιμένω με ανυπομονησία την συμβουλή σας πραγματικά. Είμαι σε μια σχέση και πραγματικά δεν λέω να ησυχάσω γιατί δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με το αγόρι μου, με μπερδεύει πάρα πολύ. Είμαστε μαζί κάποιους μήνες, μου έχει πεί ότι με αγαπάει πολύ ότι είμαι πολύ καλή κοπέλα και ότι δεν θέλει να με στενοχωρήσει ποτέ. Είναι φορές που μπορεί να είναι τρομερά εκδηλωτικός μαζί μου και άλλες φορές κλείνεται στον εαυτό του λέγοντας μου ότι έχει τόσα στο μυαλό του και δεν χωράει και ο έρωτας. Να σας πω ότι πραγματικά έχει πολλά τρεξίματα με τα οικονομικά και την δουλειά του κάτι το οποίο έχω πολύ κατανόηση,τον βλέπω μια φορά αντε δύο την εβδομάδα μιλάμε βέβαια στο τηλέφωνο κι ενώ είναι φορές που μπορεί να παιρνει συνέχεια η να παραπονιέται όταν τον ξεχάσω, κάποιες άλλες με ξεχνάει αυτός και όταν παραπονεθώ με γλυκό τρόπο μου λέει ότι με σκέφτεται, ότι μόνο εμένα αγαπάει αλλά έχει τόσα στο μυαλό του. Δεν είμαι προτεραιότητα στην ζωή του και αυτό με πονάει, προσπαθώ να τον στηρίζω και μου λέει συνεχεια ότι ευτυχώς που υπάρχω στην ζωή του, μέσα σε όλα αυτα νιώθω ότι είναι απόμακρος και είναι φορές που του έχω πεί αν προτιμάει να μείνει μόνος του η όταν μου λέει ότι δεν πρέπει να είναι σε σχέση, όταν δεν είναι στα καλά του, γιατί δεν κάνει καλό στον άλλο και του λέω αν θέλει να αφήσουμε την σχέση και λέει πως όχι και κακώς μου τα λέει αυτά και δεν θέλει κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι πολλές φορές μήπως κρατάω λάθος στάση όταν μου τα λέει αυτά αλλά τι να κάνω όταν την μια μου λέει σε αγαπάω και αν σε χάσω θα το μετανιώσω πικρά και από την άλλη δεν καίγεται και να με δει. Θέλω να τον ρωτήσω αν έχει άλλη στην ζωή του, αν κι εμένα με έχουν γνωρίσει όλοι του οι φίλοι και τα αδέρφια του και γενικά ο κύκλος του και οι κοινοί μας φίλοι ξέρουν ότι είμαστε μαζί. Σας παρακαλώ μην με ξεχάσετε δώστε μου κάποια συμβουλή με του τι να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφόσον αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλη κοπέλα στη ζωή του αγαπημένου, έστω και κρυφά -κάτι που προσωπικά δεν το πιστεύω- τότε νομίζω ότι πολύ το ψειρίζετε το πράγμα. Σταμάτα να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και άσε τον να λειτουργήσει όπως νιώθει, χωρίς να πρέπει να δώσει αναφορά αν τυχόν ξεχαστεί κάποια μέρα. Αφού ξέρεις ότι πράγματι εκείνος έχει φορτωμένο πρόγραμμα και πράγματι δεν αδειάζει, αλλά μιλάτε καθημερινά και βλέπεστε τακτικά, τότε απλά φρόντισε να γεμίσεις κι εσύ τις ώρες σου με ενδιαφέρουσες ασχολίες, χωρίς να τον κυνηγάς από πίσω για το πότε θα βρεθείτε και τι γίνεται στα τρίσβαθα της ψυχής του.

Οι σχέσεις χρειάζονται οξυγόνο για ν' αναπνεύσουν και ν' αναπτυχθούν, διαφορετικά ασφυκτιούν και μαραίνονται. Κι αν η δικιά σου δεν είναι ν' αναπτυχθεί, τότε δεν καταφέρνεις κάτι με το να της στερείς έστω και αυτό το ελάχιστο οξυγόνο που μπορεί να της δώσει ελπίδα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ