Τι να αποφασίσω να χωρίσω ή να μείνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:10
31/7/2013

Τι να αποφασίσω να χωρίσω ή να μείνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Του είπα πολλές φορές πως δεν τα βγάζουμε πέρα και πως κάτι πρέπει να κάνει και να μην κάθεται όλη μέρα σε ένα υπολογιστή και αυτός πάντα αδιαφορεί. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία με έχεις βοηθήσει πολλές φορές! Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι  πως εδώ και ένα χρόνο συζώ με το αγόρι μου. Από την στιγμή που ξεκινήσαμε να μένουμε μαζί, μέσα σε μια εβδομάδα τον έδιωξαν από την δουλεία του με αποτέλεσμα να πληρώνω εγώ νοίκι να φροντίζω εγώ τι θα φάμε να πληρώνω εγώ ακόμη και τα τσιγάρα του. Πάλι καλά όλο αυτό το διάστημα μου έδινε η μαμά μου για το νοίκι γιατί μόνο τα δικά μου δεν φτάνουν! Του είπα πολλές φορές πως δεν τα βγάζουμε πέρα και πως κάτι πρέπει να κάνει και να μην κάθεται όλη μέρα σε ένα υπολογιστή και αυτός πάντα αδιαφορούσε. Εν το μεταξύ η μητέρα του που μένει στην  δίπλα πολυκατοικία δεν τη νοιάζει καθόλου αν θα φάει ο γιος της η όχι. Δεν έχει έρθει καν να δει το σπίτι και τις προάλλες που πήγε το αγόρι μου να της ζητήσει 20 ευρώ του είπε δεν έχω. Έχω και από πάνω τους δικούς μου να μου λένε δεν γίνεται να σας ταΐζουμε εμείς και συνέχεια κάνουν παράπονα γιατί δεν έχει δουλειά το αγόρι μου. Οπότε και εγώ διάλεξα να φύγω από το σπίτι και να πάω να μείνω με τους δικούς μου και τον άφησα μόνο του. Εχει 2 εβδομάδες που έχω φύγει από το σπίτι. Το αγόρι μου ψάχνει μέρα νύχτα δουλειά, με παρακαλάει να γυρίσω και να του δώσω χρόνο μέχρι να βρει δουλειά και οι γονείς του τόσες μέρες δεν του έχουν δώσει ένα πιάτο φαγητό και κάθε μέρα του λένε πως δεν μαγειρεύουν και είναι αδιάφοροι για τα παιδιά τους  με αποτέλεσμα να τρώει μια γκοφρέτα την ημέρα γιατί πλέον μόνο αυτό έχει μείνει στο σπίτι. Δεν ξέρω από την μια θέλω να τρέξω διπλά του να του πω πως τον αγαπάω, δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι, άλλα από την άλλη φοβάμαι μην αναπαυτεί ξανά και δεν βρει δουλειά. Αλλα έχω και τους δικούς μου που πλέον δεν δίνουν μια! Τι να κάνω θεία Λουκία μου να μείνω σε αυτήν την σχέση και να το παλέψουμε γιατί τον αγαπάω, η πάντα θα ήμαστε έτσι και θα έχω ένα αβέβαιο μέλλον; Σε παρακαλώ βοήθησε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσεις, αλλά με τα δείγματα που σου έχει δώσει εκείνος μέχρι τώρα με τίποτα δεν πρέπει να γυρίσεις πίσω στη συμβίωση, γιατί είναι βέβαιο ότι στα ίδια θα βρεθείς και δεν θα σου φταίει κανείς τότε. Εφόσον το αγόρι σου αδρανούσε όλη αυτή τη χρονιά και στηριζόταν στις πλάτες σου μέχρι να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, τα ίδια θα κάνει και πάλι, μέχρι την επόμενη κρίση και πάει λέγοντας.

Άσε λοιπόν να τελειώσουν οι γκοφρέτες, να τα βγάλει πέρα μόνος του και ν' αναλάβει τις ευθύνες του, όπως θα ήταν αναγκασμένος να κάνει αν δεν είχες υπάρξει εσύ στο σενάριο. Αυτό θα σου δώσει να καταλάβεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις πραγματικά. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, από μακριά κι αγαπημένοι, ή από μακριά και χώρια (όπως σου βγαίνει καλύτερα).

Γιατί μπορεί να τον λυπάσαι, αλλά πρώτα θα πρέπει να λυπηθείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από μια σχέση εκμετάλλευσης, όπως φαίνεται να ήταν η σχέση σου μέχρι σήμερα. Άλλωστε, η στάση των γονιών του θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες, αφού σίγουρα εκείνοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο από σένα για εκείνον...

Φυσικά, τη σήμερον ημέρα το να βρεις δουλειά στην Ελλάδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά και το να χαζολογάς όλη μέρα στο κομπιούτερ αντί τουλάχιστον να προσπαθείς, ενώ η σύντροφος σου φέρνει τα πάνω-κάτω για να τα βγάλετε πέρα, δείχνει έναν άνθρωπο πολύ εαυτούλη και βολεψιματία, δηλαδή όχι και το καλύτερο είδος για να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Στο κάτω-κάτω, αν δεν είναι τέτοιος τύπος, δώσε του την ευκαιρία να σου αποδείξει το αντίθετο. Αλλιώς θα μείνεις πάντα με την απορία και πάντα ριγμένη -εννοείται.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ