τι κάνω όταν υπάρχει κάτι καινούριο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
9:25
11/11/2011

τι κάνω όταν υπάρχει κάτι καινούριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
χωρισμένη

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες με έχει προσεγγίσει κάποιος άλλος άντρας αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, πιστεύω ότι είναι σχετικά νωρίς για να προχωρήσω σε κάτι σοβαρό!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι εδω και 2 μήνες χωρισμένη απο μια σχέση 7 χρόνων! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες με έχει προσεγγίσει κάποιος άλλος άντρας αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, πιστεύω ότι είναι σχετικά νωρίς για να προχωρήσω σε κάτι σοβαρό! Τι να κάνω; Νιώθω πραγματικά προβληματισμένη!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, τι να κάνεις χρυσή μου; Ένα βήμα τη φορά, είναι ο χρυσός κανόνας, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση που παρουσιάζεται ένας υποψήφιος στην ερωτική μας ζωή. Άλλωστε, αυτές οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Προχώρα λοιπόν αυτή τη γνωριμία χωρίς να προδιαγράφεις πού θα οδηγήσει. Όσο είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου, κρατώντας χαμηλές τις προσδοκίες σου για το μέλλον, αλλά και ειλικρινής απέναντι στον άνθρωπο αυτό, όλα θα πάνε κατ' ευχήν, χωρίς συναισθηματικές απώλειες, είτε ευοδωθεί αυτή η γνωριμία είτε όχι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ