Τι έγινε; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:34
30/6/2013

Τι έγινε;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ψαρακι

Για 3 βδομάδες με πολιορκούσε στενά. Βγήκαμε για φαγητό, δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση και μετά, σχεδόν εξαφανίστηκε.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαστε  μεγάλοι άνθρωποι: 40 και 50 ετών αντίστοιχα. Παλιοί συνεργάτες, παντρεμένοι & οι 2, συναντηθήκαμε ξανά ύστερα από 10 χρόνια. Για 3 βδομάδες με πολιορκούσε στενά, με τηλεφωνήματα, απανωτά ερωτικά μηνύματα και υπονοούμενα. Βγήκαμε για φαγητό, δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση και μετά, σχεδόν εξαφανίστηκε. Απαντάει στα δικά μου μηνύματα μεν, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πια. Τι συνέβη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις τον ίδιο τι έχει αλλάξει. Όμως τα ενδεχόμενα είναι δύο: είτε ξενέρωσε με κάτι (που είπες ή δεν είπες, έκανες ή δεν έκανες) είτε απλά ήθελε την επιβεβαίωση ότι μπορεί να σε κατακτήσει, χωρίς να ενδιαφέρεται πραγματικά για κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν είναι αρκετά ώριμος και δεν μπορείς να του έχεις και πολλή εμπιστοσύνη. Άρα η εξαφάνιση του σε γλιτώνει από πολλούς μπελάδες και δεν χρειάζεται να σε στεναχωρεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ