Τι απόφαση να πάρω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:32
18/6/2013

Τι απόφαση να πάρω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελενιτσα

Μου είπε ότι θα πάει να κοιμηθεί και τελικά έμαθα ότι βγήκε και μου είπε ψέματα. Νιώθω πολύ προδομένη γιατί έχω αφήσει τα πάντα για αυτόν.

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Έχω σχέση 2 χρόνια τώρα και είμαι 19 χρόνων και αυτός 22. Από την αρχή τις σχέσης μας είχαμε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, την ζήλια του. Ζηλεύει παθολογικά με αποτέλεσμα να μου απαγορεύει παρά πολλά πράγματα. Το λάθος μου είναι που τα ανεχόμουν από την αρχή και τώρα δεν μπορώ να τον αλλάξω και δεν του πηγαίνω κόντρα γιατί δεν θέλω να τον χάσω.  Προχθές μου είπε ότι θα πάει να κοιμηθεί και τελικά έμαθα ότι βγήκε και μου είπε ψέματα. Νιώθω πολύ προδομένη γιατί έχω αφήσει τα πάντα για αυτόν, την ζωή μου, τις παρέες μου, και όλα αυτά τα έχω αφήσει για να είναι ευχαριστημένος εκείνος και για να μην χωρίσουμε. Τσακωθήκαμε και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, δεν αντέχω άλλο θέλω να χωρίσω αλλά νιώθω αδύναμη να του το πω. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, τι να κάνεις Ελένη μου; Εφόσον σε έχει σκάσει αυτός ο τύπος θα πρέπει να τον αφήσεις. Άλλωστε, αν δεν περνάς καλά σ' αυτή τη σχέση και καταπιέζεσαι τόσο πολύ –και δικαίως- ποιο το νόημα να τη διατηρείς; Κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνη σου, αρκεί να σκεφτείς ότι θα δυσκολευτείς να βρεις χειρότερο.

Εκτός κι αν η αυτοεκτίμηση κι ο αυτοσεβασμός σου βρίσκονται σε τόσο χαμηλό επίπεδο που σου υπαγορεύουν ότι χρειάζεσαι πάνω από το κεφάλι σου κάποιον "αφέντη" που θα σου λέει τι θα κάνεις κι εσύ να το ακολουθείς, αγνοώντας τις ανάγκες σου. Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε το λάθος είναι όλο δικό σου και θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ