Θέμα με τον πρώην | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:00
23/9/2014

Θέμα με τον πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χρύσα

 Έχει πετάξει κάτι υπονοούμενα ότι δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα τελείως. Μου είπε μια μέρα να βρεθούμε αλλα να μη φοβάμαι...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή Θεία Λουκία,σου εχω ξαναγράψει στο παρελθόν και η γνώμη σου με βοήθησε πάρα πολύ. Σου είχα μιλήσει για κάποιον που τα είχαμε κοντά δύο χρόνια κι εκείνος ζήλευε υπερβολικά, μου μιλούσε άσχημα, με έβριζε πολλές φορές, δεν με άφηνε να πηγαίνω πουθενά χωρίς αυτόν παρά μόνο σε σπίτι φίλης μου ή με τους γονείς μου όπου πάλι νεύριαζε και μου μιλούσε άσχημα μέχρι να μπω μέσα στο σπίτι.Ε ίχαμε και καλές στιγμές όμως με την πρώτη ευκαιρία μου φερόταν έτσι. Με έκανε χάλια και πάντα μου ζητούσε συγγνώμη και υποσχόταν πως θα αλλάξει και δεν θα μου ξαναφερθεί έτσι. Όμως κάθε φορά τα ίδια. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο και χωρίσαμε. Ήταν χάλια όταν χωρίσαμε όπως κι εγώ και με παρακαλούσε κι έλεγε οτι έβαλε μυαλό τώρα που με έχασε και θα αλλάξει. Όμως με αυτά που πέρασα δεν γινόταν να τον πιστέψω. Δεν του είχα δώσει ποτέ δικαίωμα. Όλο τον συγχωρούσα κι όλο τα ίδια έκανε μετά. Έχουν περάσει 8 μήνες περίπου απο τότε. Τώρα είμαι με κάποιον άλλο και μου φέρεται πολύ καλα. 'Εχουμε μία ήρεμη σχεση. Πριν κάτι μήνες μου έστειλε αίτημα στο fb και τον δέχτηκα. Απλά επειδή έχει περάσει καιρός και μπορεί η απογοήτευσή μου να μην έχει φύγει απο αυτόν τον άνθρωπο γιατι πληγώθηκα... όμως δεν κρατάω κακία. Μια μέρα μου έστειλε και μου είπε ότι θέλει να ξέρει απλά τι κάνω και πως περνάω. Και του απάντησα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι. Έχουμε μιλήσει 2-3 φορές και μιλάμε σαν δύο φίλοι. Έχει πετάξει κάτι υπονοούμενα ότι δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα τελείως. Με ρωτούσε όμως πως περνάω με το αγόρι μου και μου έλεγε για μια κοπέλα κι εκείνος που μιλάνε. Μου είπε μια μέρα να βρεθούμε αλλα να μη φοβάμαι, τελείως φιλικά γιατί λέει σέβεται κι εμένα και το αγόρι μου. Εγώ του είπα πως δεν είναι καλή ιδέα και πως δεν θα μας κάνει καλό. Τουλάχιστον όχι τώρα. Αργότερα ίσως να γίνει που θα έχει ξεπεραστεί το θέμα. Και του ξεκαθάρισα ότι τα πράγματα μεταξύ μας δεν αλλάζουν. Χωρίσαμε, λέμε που και που τα νέα μας γιατί δεν κρατάμε κακία κι από κει και πέρα ο καθένας έχει τη ζωή του. Και μου είπε το ξέρω οτι δεν αλλάζουν τα πράγματα. Τα ξεκαθαρίζουμε λέει για να μην παρεξηγηθούμε. Θέλω να μου πεις τη γνώμη σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε παρακαλώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρύσα μου, μέχρι εδώ καλά καμωμένα τα έχεις όλα. Όμως, επ' ουδενί μην δεχτείς να συναντήσεις τον πρώην σου από κοντά, γιατί να είσαι σίγουρη ότι αν του δώσεις περισσότερο θάρρος θα σε βάλει σε μπελάδες.

Όσο αγνές κι αν είναι οι δικές σου προθέσεις, ο άνθρωπος αυτός σου έχει αποδείξει με τη συμπεριφορά του στο παρελθόν ότι έχει σοβαρά προβλήματα με τον εαυτό του και δεν βλέπει τις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο που τις βλέπεις εσύ.

Έτσι, αν τυχόν τον συναντήσεις, θα του δώσεις πάτημα να λέει –έστω και μόνο στον εαυτό του- ότι είχε δίκιο να μην σε εμπιστεύεται στο παρελθόν κι ότι μπορεί να δείχνεις αθώα και πιστή, αλλά κατά βάθος "προκαλείς" κι έτσι θα πάρει θάρρος και θα ξεχάσει τον "σεβασμό" του προς εσένα και το τωρινό αγόρι σου.

Μ' αυτό το σκεπτικό, πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα, όχι μόνο να του ξεκόψεις κάθε ενδεχόμενο να συναντηθείτε, αλλά και να πάψεις να μιλάς μαζί του μέσω φέισμπουκ, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Τώρα, αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις να ψυχρανθείς εντελώς, θα μπορούσες να του στέλνεις ένα χρόνια πολλά στις μεγάλες γιορτές, αλλά μέχρι εκεί. Μην δίνεις θάρρος στον χωριάτη, για να μην ανέβει στο κρεβάτι…
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ