Θέλω να χωρίσω και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:19
10/12/2012

Θέλω να χωρίσω και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Εμιλυ

Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί από την συμπεριφορά του και όλα τα συναφή... Όμως τώρα δεν αντέχω να είμαι μαζι του...

Καλησπέρα θεία Λουκία! Συγχαρητήρια πρώτα πρώτα για την στήλη σου. Σου έχω γράψει πολλές στο παρελθόν και με έχεις βοηθήσει πολύ!  Έχω σχέση εδώ και λίγο καιρό, 4 μήνες περίπου. Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί από την συμπεριφορά του και όλα τα συναφή... Όμως τώρα δεν αντέχω να είμαι μαζι του διοτι με πιέζει, με πνίγει με τον τρόπο του! Κάθε φορά όμως που του αναφέρω για χωρισμό ξεσπάει σε κλάματα και μου κάνει ψυχολογικο πόλεμο! Τι να κάνω θειούλαααα μουυ; Απάντησε μου. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, εφόσον θέλεις να χωρίσεις, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Εντάξει, μπορεί να προτιμούσες να ήταν περισσότερο συνεργάσιμος, αλλά αφού δεν είναι, τότε θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να το λήξεις, ανεξάρτητα από το πώς φέρεται εκείνος.

Πες του απλά ότι τελειώσατε και μην ασχοληθείς ξανά μαζί του, είτε σε παρακαλάει, είτε σε παίρνει τηλέφωνο, σου στέλνει μηνύματα ή οτιδήποτε άλλο. Αν εσύ παραμείνεις ακλόνητη στη θέση σου και πάψεις να του δίνεις θάρρος, κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση. 

Δυστυχώς δεν γίνονται όλα με το καλό και σχέση με το στανιό δεν γίνεται επίσης...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ