Θελω να χωρισω και δεν ξερω πως | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
21:05
29/10/2013

Θελω να χωρισω και δεν ξερω πως

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιαννα

Μία φορά τον χώρισα, όμως τα ξαναβρήκαμε λόγω των απειλών του ότι θα με βαρέσει. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Τα έχω με ένα παιδί 3 μήνες τώρα και απ'ότι μου έχει πει με αγαπάει αλλά με φωνάζει με χαρακτηρισμούς, όπως ''μωρή'', ''ηλίθια'' και τέτοια. Στις αρχές μου άρεσε (αυτός, όχι οι λέξεις) αλλά μετά ξενέρωσα με τον τρόπο του. Ζηλεύει ακόμα και την κολλητή μου και μπροστά στους φίλους του δεν μου μιλάει καν και το παίζει μάγκας. Επίσης, βρίζει και ενοχλεί την κολλητή μου μαζί με τους φίλους του με την δικαιολογία ''απλά παίζουμε'' ενώ ξέρει ότι ενοχλεί και τις δύο. Μία φορά τον χώρισα, όμως τα ξαναβρήκαμε λόγω των απειλών του ότι θα με βαρέσει. Πως θα τον κάνω να με χωρίσει ή να τον χωρίσω χωρίς να σπάσει η φιλία μας;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιάννα μου, δεν νομίζω ότι γίνεται να χωρίσεις "φιλικά" με κάποιον που επιδεικνύει τη συμπεριφορά ενός κάφρου. Άλλωστε δεν βλέπω και τον λόγο για κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που έχει φτάσει στο σημείο να σε απειλήσει με ξυλοδαρμό, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίζεις μαζί του. Σιγά μην τον φοβηθούμε κιόλας! Κι αν φτάσει στο σημείο να πραγματοποιήσει την απειλή του, υπάρχει κι η αστυνομία που θα αναλάβει να τον τακτοποιήσει καταλλήλως, εφόσον τον καταγγείλεις φυσικά. 

Πες του λοιπόν απλά ότι δεν περνάς καλά πλέον μαζί του κι ότι ωραία ήταν όσο κράτησε, αλλά δεν πάει άλλο και τελείωνε μ' αυτό το θέμα. Στο κάτω-κάτω δεν μιλάμε και για καμιά μακροχρόνια σχέση. Σε δοκιμαστική περίοδο είσαστε ακόμα κι εφόσον εκείνος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη πίστα (βλ. στο δεύτερο τρίμηνο), δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ