Θελω να χωρίσω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
12:04
21/6/2011

Θελω να χωρίσω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΜΑΡΙΑ

Σου έστειλα πριν πάρα πολλούς μήνες. Σου έλεγα τότε πως είχα πρόβλημα με το αγόρι μου γιατί δεν κάναμε σχεδόν ποτέ σεξ. Είμαι 21 και είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί. Μου έδωσες συμβουλή πως είναι καλύτερα να χωρίσω, αλλά εγώ είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία, που όμως πήγε χαμένη..

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου γεία σου! Δε ξέρω αν με θυμάσε, σου έστειλα πριν πάρα πολλούς μήνες. Σου έλεγα τότε πως είχα πρόβλημα με το αγόρι μου γιατί δεν κάναμε σχεδόν ποτέ σεξ. Είμαι 21 και είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί. Μου έδωσες συμβουλή πως είναι καλύτερα να χωρίσω, αλλά εγώ είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία, που όμως πήγε χαμένη..

Πήρα λοιπόν την απόφαση να χωρίσω. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει αλλά νομίζω είναι το καλύτερο και για τους δύο μας. Όμως δυσκολεύομαι πολύ να του το πω, κάθε φορά που τον βλέπω δεν βγαίνει κιχ απο το στόμα μου. Δε ξέρω πως να μην τον πληγώσω γιατί θα είναι πολύ ξαφνικό γι αυτόν (μιας και νομίζει πως όλα είναι μέλι γάλα). Έχει λείψει το πάθος και ο έρωτας. Τον αγαπάω, τον νοιάζομαι αλλά όχι ερωτικά πλέον. Είναι λες και είμαστε 2 πολυ καλοί φίλοι. Επίσης με αγχώνει το γεγονός πως οι οικογένειες μας γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι μαμάδες μας είναι φίλες και μιλάνε συχνά, και δε θέλω να μπλεχτούν στα πόδια μας και να γίνουν χειρότερα. Σε παρακαλώ βοήθησε με, πως να του το πω αυτού; και πως να το ανακοινώσω της οικογένειας μου; Σε ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναι, θυμάμαι την περίπτωση σου και χαίρομαι που πήρες τη σωστή απόφαση αυτή τη φορά. Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει ανώδυνος τρόπος να χωρίσεις με κάποιον: απλά μαζεύεις το κουράγιο σου και το λες. Άλλωστε, εφόσον μια σχέση δεν λειτουργεί, πάντα κάποιος υποφέρει και για την ώρα αυτή είσαι εσύ που μένεις ανικανοποίητη, χωρίς την χαρά που έχεις δικαίωμα να γεύεσαι από τον έρωτα. Δεν έχει νόημα λοιπόν, να προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι για κανέναν. Τώρα είναι απλά η σειρά του να εισπράξει την πίκρα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο καλύτερα θωρακισμένη θα είσαι για τη δύσκολη στιγμή.

Όσο για την εμπλοκή των μαμάδων σας, ούτε καν να τη σκέφτεσαι κι αν ω, μη γένειτο συμβεί κάτι τέτοιο, απλά κόψε τους τον αέρα λέγοντας ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα ν' ανακατεύονται στα προσωπικά σας. Αυτό μας έλειπε τώρα να χαντακωνόμαστε από τα 21 μας για χάρη των άλλων...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ