Τελικά τι γίνεται; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:33
26/11/2013

Τελικά τι γίνεται;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αναστασία

Αρχισε να είναι όλο υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.  Όλα λέγονται πάνω στο αστείο. Μήπως όμως τελικά τα εννοεί; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκία σε χαιρετώ και σου δίνω τα συγχαρητήρια μου για τη στήλη σου που σε τόσες περιπτώσεις μας έχει βοηθήσει. Λοιπόν, θα στα πω όσο πιο σύντομα μπορώ. Κάνω παρέα με ένα παιδί τον τελευταίο καιρό αλλά δεν γνωριζόμαστε κ πολύ.  Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισε να είναι όλο υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.  Βέβαια όλα λέγονται πάνω στο αστείο. Μήπως όμως τελικά τα εννοεί; Έχω μπερδευτεί! Να τον ρωτήσω έτσι στα ίσια; Να το αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί; Εσύ τι νομίζεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αναστασία μου, σίγουρα τα εννοεί αυτά που λέει κι εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Γιατί τουλάχιστον σ' αυτή τη φάση, δείχνει ότι το ενδιαφέρον του για σένα είναι καθαρά σεξουαλικό και όχι συναισθηματικό. Συνεπώς, αν εσύ έχεις άλλες βλέψεις και θέλεις σχέση, καλό θα ήταν να τον ενθαρρύνεις δείχνοντας πως κολακεύεσαι από τα σχόλια του, αλλά ταυτόχρονα να περιμένεις για να δεις μήπως η διάθεση του εξελιχθεί αλλιώς. Γιατί, αν ενδώσεις στο σεξ μαζί του με την ελπίδα να τον κατακτήσεις στο μέλλον, το πιθανότερο είναι να φας τα μούτρα σου.

Βέβαια, αν δεν σ' ενδιαφέρει να κάνεις σχέση μ' αυτό το παιδί κι απλά θέλεις να περάσεις καλά, δεν έχεις κανένα λόγο να μην του ανταποδώσεις τα πειράγματα κι ό,τι ήθελε προκύψει από εκεί και πέρα.

Το να τον ρωτήσεις στα ίσια πάντως, είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα, αφού έτσι χάνεις έδαφος και δείχνεις ότι σ' ενδιαφέρει πιθανόν περισσότερο απ' αυτό που ήθελες να φανεί. Κράτα τη μπάλα στο δικό σου γήπεδο κι άσε τον να αποκαλύψει τις προθέσεις του, κάτι που δεν θ' αργήσει να φανεί.

Τώρα, στην τρίτη περίπτωση, του να μην σε ενδιαφέρει αυτός ο τύπος ούτε για σχέση, ούτε για σεξ, θα πρέπει απλά να κάνεις την αδιάφορη και να τον πάρεις και -ελαφρώς- στο ψιλό, για το ότι πρέπει να του βρείτε γυναίκα, γιατί δείχνει πως η παρατεταμένη αποχή τον έχει χτυπήσει στο κεφάλι και λέει χαζά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ