Ταξίδι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:21
15/1/2013

Ταξίδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελίνα

Θα πάνε ταξίδι στο Amsterdam. Θα είναι και τρεις φίλοι του που είναι ελεύθεροι και πιστεύω ότι θα κάνουν τα δικά τους με κορίτσια και φοβάμαι μήπως παρασύρουν και το αγόρι μου...

Αγαπημένη μου θεία Λουκία συγχαρητήρια για την στήλη σας και γι αυτό που κάνετε. Θα ήθελα να σας πώ και γω το πρόβλημα που με απασχολεί για να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας. Έχω σχέση εδώ και 6 μήνες με έναν 25 χρονών και γω είμαι 21. Τον Μάρτη είναι τα γενέθλια του φίλου του και επειδή θα κλείσει τα 30 είπανε να πάνε  ταξίδι στο Amsterdam. Θα πάνε και τρεις φίλοι που αυτοί είναι ελεύθεροι και όταν πάνε πιστεύω θα κάνουν τα δικά τους με κορίτσια και έτσι, αφού είναι ελεύθεροι και φοβάμαι μήπως παρασύρουν και το αγόρι μου και κάνει κάτι και αυτός. Τι να κάνω; Να τον αφήσω να πάει; Σας παρακαλώ πείτε μου και σεις την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελίνα μου, τι θα πει να τον αφήσεις να πάει; Δεσμοφύλακας είσαι; Ακόμη κι αν είσαι δεσμοφύλακας όμως, έχε υπόψη σου ότι η καρδιά δεν αλυσοδένεται κι αν κάποιος έχει σκοπό να σε απατήσει δεν έχει ανάγκη από κανέναν για να τον παρασύρει.
Με άλλα λόγια, αν ο καλός σου δεν νιώθει πραγματική αφοσίωση για σένα, τότε δεν χρειάζεται το Άμστερνταμ για να σου την κάνει. Αν όμως νιώθει ουσιαστικά δεσμευμένος απέναντι σου δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, ακόμη κι να βρεθεί μπροστά στον μεγαλύτερο πειρασμό.
Επιπλέον, αν του "απαγορεύσεις" να πάει, ή του ψήσεις το ψάρι στα χείλη για να τον "αφήσεις", δημιουργείς ένα πολύ κακό προηγούμενο, αφού εκείνος θα αρχίσει να νιώθει καταπιεσμένος και στερημένος, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξει επαναστατικές διαθέσεις.
Αντίθετα, αν τον αφήσεις στην ησυχία του να ευχαριστηθεί το ταξιδάκι με τους κολλητούς -υπενθυμίζοντας του βέβαια, ότι έτσι και κάνει κάτι με άλλη θα τον κόψεις κομματάκια και θα πετάξεις τις σάρκες του στα σκυλιά- εκείνος θα εκτιμήσει διπλά τη σχέση σας και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις πόσο καλές προοπτικές έχει όντως αυτός ο δεσμός.
Αλλιώς, αν τον υποχρεώσεις να μείνει κοντά σου, θα σε τρώει πάντα το μαράζι για το τι μπορεί να έκανε αν απομακρυνόταν από σένα και μετά θ' αρχίσετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας... 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ