Ταιριάζουμε; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:40
10/5/2014

Ταιριάζουμε;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κομπλεξούλα

Εκείνος είναι πολύ αδύνατος και εγώ έχω αρκετά κιλακια παραπάνω. Κολλάω και σκέφτομαι μήπως φαινόμαστε κάπως όταν βγαίνουμε έξω...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σας θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: έχω γνωρίσει κάποιον με τον οποίο βγαίνουμε καιρό, ταιριάζουμε, περνάμε όμορφα, ήρεμα, άνετα, υπάρχει έλξη μεταξύ μας, τρυφερότητα, καταλαβαινομαστε, αρέσουμε ο ένας στον άλλο, αλλά έχω το εξής κόμπλεξ: εκείνος είναι πολύ αδύνατος και εγώ έχω αρκετά κιλακια παραπάνω. Παρότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας σε αυτό (άσχετα πως εγώ πριν τον γνωρίσω ήθελα να τα χάσω για λογούς υγείας), ωστόσο κολλάω και σκέφτομαι μήπως φαινόμαστε κάπως όταν βγαίνουμε έξω σε δημόσιους χώρους στα μάτια τρίτων. Ξέρω πως θα μου πείτε μη σε νοιαζουν οι τρίτοι αλλά σκέφτομαι και έχω κόμπλεξ για το πώς φαινόμαστε οπτικά σε τρίτα μάτια σαν ζευγάρι λόγω της διαφοράς των κιλών μας. Ξέρω δεν είμαστε το μόνο ζευγάρι άπλα το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αν φαινόμαστε φυσιολογικοί ή κάπως; Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφία μου, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ σας αυτό βρίσκεται σε σένα κι όχι στους άλλους. Εσύ η ίδια απορρίπτεις πρώτη τον εαυτό σου κι αμφιβάλεις για τη σχέση σου, γι' αυτό μεταθέτεις την ανησυχία σου στους τρίτους.

Στην πραγματικότητα, κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πρόκειται ν' ασχοληθεί με ένα ζευγάρι που φαίνεται να περνάει καλά και δεν ενοχλεί κάποιον, ανεξάρτητα αν οι δυο τους έχουν διαφορά βάρους, ύψους, ηλικίας ή χρώματος.

Αλλά έστω κι αν βρεθεί ένα άτομο που μπορεί να σκεφτεί αρνητικά και να σχολιάσει με κακεντρέχεια τις εξωτερικές διαφορές δύο ανθρώπων που δείχνουν ευτυχισμένοι μεταξύ τους, τότε πρόκειται για κάποιον στενόμυαλο και παγιδευμένο σε στερεότυπα, με τον οποίο δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, πόσο μάλλον να του επιτρέπεις να σε στεναχωρήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ