Τα 'χω χαμένα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:13
12/7/2012

Τα 'χω χαμένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
karamelini

Εμαθα ότι φλέρταρε και έστελνε μνμ και τηλ τα ξημερώματα σε μια κοπέλα που ήξερα. Προσπάθησα να τον συγχωρέσω -με έχει ξανααπατήσει στο παρελθόν- όμως δεν μπορώ

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι 26 χρόνων αρραβωνιασμένη με κάποιον και μένουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ, όμως πριν από 10 μήνες έμαθα ότι φλέρταρε και έστελνε μνμ και τηλ τα ξημερώματα σε μια κοπέλα που ήξερα. Τα 'χασα. Προσπάθησα να τον συγχωρέσω -με έχει ξανααπατήσει στο παρελθόν- όμως δεν μπορώ, την βλέπω και τρελαίνομαι. Ξέχασα να πω ότι δουλεύουν και μαζί. Τι να κάνω; Να μείνω ή να φύγω; Τον αγαπάω, αλλά υποφέρω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, αν έχεις λόγους να πιστεύεις ότι αυτή η κρυφή σχέση συνεχίζεται, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να παραμείνεις κοντά σ' αυτόν τον άνθρωπο, γιατί θα είναι σαφές ότι εκείνος δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα και δεν φαντάζεται τη ζωή του μαζί σου με τον ίδιο τρόπο που τη φαντάζεσαι εσύ.

Με άλλα λόγια, εφόσον εξακολουθεί να σου δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του και δεν είναι άψογος απέναντι σου (επί της ουσίας και όχι μόνο τυπικά), τότε δεν έχεις κανένα λόγο να τον συγχωρέσεις. Αντίθετα απλά χάνεις τον χρόνο σου μαζί του και ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που να αξίζει πραγματικά να στέκεται στο πλευρό σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ