Συμπλεγματική εως αηδίας | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:19
18/7/2011

Συμπλεγματική εως αηδίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νικολής

Εχω καταλάβει οτι θέλει πάντα να γίνεται το δικό της! Νευριάζει με το παραμικρό και σε περίπτωση που πω κατι που δεν τις αρέσει νευριάζει τόσο που θα μπορούσε ακομα και να με χωρίσει...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεια Λουκια. Ειμαι 18 και η κοπέλα μου το ίδιο. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί αλλά περνάμε σχετικά αρκετές ώρες της ημέρας παρέα. Ταιριάζουμε παρά πολύ και το πιστευώ ειλικρινά αυτο. Βέβαια έχω καταλάβει οτι θέλει πάντα να γίνεται το δικό της! Νευριάζει με το παραμικρό και σε περίπτωση που πω κατι που δεν τις αρέσει νευριάζει τόσο που θα μπορούσε ακομα και να με χωρίσει. Αν και σε αντίθετη περίπτωση θα νευρίαζα και θα το τέλειωνα εκεί το θέμα, τώρα αυτο με στεναχωρεί περισσότερο. Μπορείς να μου πεις τι στο καλό να κάνω με την περίπτωσή της; Κατάντησε πολύ κουραστικό ολο αυτό. Δεν θέλω να την χωρίσω και ετσι και το συζητήσω αυτο μαζί της πιθανότατα να μου φωνάξει και να σηκωθεί να φύγει!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δηλαδή, αν δεν το λύσετε αυτό, πώς έχεις σκοπό να συνεχίσεις αυτή τη σχέση, Νικολή μου; Καταλαβαίνω ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της και γι' αυτό δείχνεις τόση ανοχή, αλλά πρακτικά δεν γίνεται, ούτε κι έχει νόημα να διατηρείς μια σχέση υπό αυτό το καθεστώς τρομοκρατίας και καταπίεσης.

Είναι λογικό ο έρωτας να μας κάνει πιο υποχωρητικούς και μαλακούς με το αντικείμενο του πόθου μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσαλαπατάμε την αξιοπρέπεια ή τον αυτοσεβασμό μας. Βλέπεις, ο αλληλοσεβασμός είναι σημείο-κλειδί για κάθε ευτυχισμένη σχέση κι αν ο άλλος δεν μπορεί να συμβάλει το δικό του κομμάτι ως προς αυτό, τότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να στέκεται στο πλευρό μας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που εκείνη θα φωνάξει, πες της ψύχραιμα ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ασχολείσαι με τα νεύρα της κι ότι θα συζητήσεις μαζί της μόνο όταν αποφασίσει να ηρεμήσει και να φερθεί λογικά. Αν αυτή τσαντιστεί και σηκωθεί να φύγει, άσε την φύγει και μην ασχοληθείς περισσότερο μαζί της μέχρι να επιστρέψει εκείνη σε σένα, μετανιωμένη. Αν δεν το κάνει, σημαίνει ότι ο εγωισμός της είναι μεγαλύτερος από τα συναισθήματα που τρέφει για σένα και γι' αυτό δεν θα έχει νόημα ν' ασχοληθείς περισσότερο.

Αν πάλι όντως επιστρέψει σε σένα μετανιωμένη, εξήγησε της ότι την γουστάρεις πολύ, αλλά δεν γουστάρεις καθόλου αυτή η μονόπαντη ισορροπία που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ σας, έχει αρχίσει να σε κουράζει και ότι αν θέλει να συνεχίσετε μαζί, θα πρέπει να δεχτεί ότι δεν γίνεται να συμφωνείτε στα πάντα, ούτε να περνάει πάντα το δικό της.

Ανεξάρτητα απ' το αν θα δεχτεί αυτούς τους όρους ή όχι, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτή την κίνηση τώρα, γιατί όσο συνεχίζεις να υπομένεις στωικά τα νεύρα της, η κατάσταση θα παγιωθεί και μια μέρα θα ξεσπάσει άσχημα με πολύ πιο επώδυνες συνέπειες και για τους δυο σας. Δυστυχώς, πρέπει να δεχτείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μας αρέσουν και να μας ταιριάζουν σε πολλούς τομείς, αλλά που μπορεί να μην μας ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και ήρθε πια η ώρα να το ξεκαθαρίσεις αυτό. Διαφορετικά θα είσαι άξιος της τύχης σου...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ