Σχέση με παντρεμένο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:23
24/9/2013

Σχέση με παντρεμένο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νίνα

Καταλαβαίνω πως και αυτός θέλει κάτι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να προχωρήσω; Τη γυναίκα του την ξέρω και κάνουμε αρκετή παρέα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, ζητώ τη βοήθεια σου γιατί έχω μπερδευτεί. Είμαι 18 χρονών και πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Εδώ και ένα χρόνο μου αρέσει ένας σαραντάρης παντρεμένος. Γνωριζόμαστε χρόνια γιατί είμαστε από το ίδιο χωριό. Με γυροφέρνει καιρό και αυτός. Πετάει σπόντες, ρωτάει συνέχεια τη φίλη μου για μένα, με γδύνει με τα μάτια του και γενικά κάνει παιχνίδι. Καταλαβαίνω πως και αυτός θέλει κάτι. Το έχει διαπιστώσει και η φίλη μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να προχωρήσω; Τη γυναίκα του την ξέρω και κάνουμε αρκετή παρέα γι αυτό νιώθω κάποιες τύψεις ώρες ώρες αλλά τον θέλω. Δεν θέλω βέβαια ούτε να χωρίσει ούτε να μαθευτεί τίποτα. Απλά να περάσω καλά μαζί του. Κι αυτός το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα ασχολιόταν τόσο πολύ με κάποια στην ηλικία μου. Λοιπόν, τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίνα μου, προφανώς λόγω ηλικίας είσαι πάνω στην κάψα και δεν καταλαβαίνεις Χριστό. Όμως, το γεγονός ότι προβληματίζεσαι είναι καλό σημάδι και θα πρέπει να το αξιοποιήσεις για να αντιληφθείς κάποια πράγματα χρήσιμα για τη ζωή σου και τώρα και στο μέλλον.

Ένα από αυτά είναι ότι πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις και να ξεχωρίζεις τον σεξουαλικό πόθο από την πραγματική επιθυμία. Κι αυτό γιατί ο σεξουαλικός πόθος είναι ένα δυνατό αλλά παρορμητικό συναίσθημα, χωρίς λογική που αν το ακολουθήσεις τυφλά μπορεί να σε μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες. Αντίθετα, η ερωτική επιθυμία είναι μια επιλογή που μπορεί να έχει την ίδια οργανική ρίζα με τον σεξουαλικό πόθο, αλλά περνάει μέσα από το φίλτρο της λογικής και μας βοηθάει να κρίνουμε καλύτερα τις καταστάσεις. Φρόντισε λοιπόν να διακρίνεις ανάμεσα στα δύο και να μην υποκύπτεις στον πόθο.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να καταλάβεις είναι να ξεχωρίζεις ανάμεσα στην ανάγκη σου για επιβεβαίωση ως θηλυκό και την βαθύτερη ερωτική έλξη. Το γεγονός ότι έλκεσαι από μεγαλύτερους άντρες σημαίνει ότι έχεις αυξημένη ανάγκη για την "ασφάλεια" που σου εμπνέουν. Δηλαδή, η προσοχή που σου δίνει ένας μεγαλύτερος άντρας σου προσφέρει μεγαλύτερη επιβεβαίωση σε σχέση με εκείνη που σου δίνει ένας νεότερος. Αυτό όμως είναι άσχετο με την ερωτική έλξη που έχει να κάνει με το βαθύτερο ταίριασμα δύο ανθρώπων, εκτός από το σαρκικό και στο πνευματικό επίπεδο, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός με εκρηκτικά αποτελέσματα.

Τώρα, αν το δεις πιο ψύχραιμα, έχεις ήδη πάρει την επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη, αφού εκείνος κρέμεται μόνο από τη δική σου απάντηση για να προχωρήσει στο παρασύνθημα και να συμβεί το κακό. Γιατί εκτός από την επιβεβαίωση που ήδη έχεις, μόνο κακό μπορεί να σου προκαλέσει η όποια ανάμειξη σου με έναν παντρεμένο με τη γυναίκα του οποίου έχεις μάλιστα και γνωριμία. Και μην επαναπαύεσαι ότι δήθεν δεν θα μαθευτεί τίποτα, γιατί πάντα κάτι ξεφεύγει και εσύ είσαι αυτή που θα βρεθείς εκτεθειμένη και δεν θα σε ξεπλένει τίποτα.

Εκείνος, ούτως ή άλλως είναι ένας καραγκιόζης –γοητευτικός μπορεί, αλλά καραγκιόζης- που θέλει και την πίτα σωστή και τον λύκο χορτάτο και που κοροϊδεύει τη γυναίκα του κάτω από τη μύτη της και που με τον ίδιο τρόπο ακριβώς θα κοροϊδέψει κι εσένα. Άλλωστε στην ηλικία του το να ρίξει μια πρόθυμη 18χρονη είναι σαν να κλέβει εκκλησία κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να μην τον διευκολύνεις.

Με άλλα λόγια, τίποτα να μην κάνεις! Φλέρταρε όσο θέλεις μαζί του, αν θέλεις, αλλά από απόσταση ασφαλείας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξεις μ' αυτόν τον άνθρωπο, όσο "ανώδυνο" κι αν μπορεί να σου φαίνεται ή να στο σερβίρει. Είμαι σίγουρη ότι αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα θα βρεις ένα σωρό ενδιαφέροντες, διαθέσιμους και αξιόπιστους, ώριμους και λιγότερο ώριμους άντρες για να κάνεις έστω το κέφι σου, αλλά ταυτόχρονα να έχεις καθαρή τη συνείδηση σου. Κάνε λοιπόν το σωστό για σένα, φέρσου έξυπνα και μην του κάνεις το χατίρι.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ