Σχέση με μικρότερο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:10
21/8/2012

Σχέση με μικρότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μυριανθη

Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τα δικά του αισθήματα. Ίσως νιώθω έτσι λόγω ανασφάλειας για τη διαφορά ηλικίας που έχουμε.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Έχω κανονική σχέση με μικρότερο μου. Εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τα δικά του αισθήματα. Φυσικά, κάνει σαν τρελός μαζί μου και ίσως νιώθω έτσι λόγω ανασφάλειας για τη διαφορά ηλικίας που έχουμε. Εγώ είμαι 45 και αυτός 32 χρόνων. Θα μπορούσε να στεριώσει αυτή η σχέση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, κανείς ποτέ δεν μπορεί να σου δώσει εγγυήσεις για τη διάρκεια μιας σχέσης, αφού ο ανθρώπινος παράγοντας είναι απρόβλεπτος και ούτε ο καθένας για τον εαυτό του δεν μπορεί να ξέρει πώς θα νιώθει σε κάποια χρόνια από τώρα.

Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά στη ζωή μας και τον τρόπο που επηρεάζουν τα όνειρα και τις πεποιθήσεις μας. Δηλαδή, τρέχα και γύρευε.

Οπωσδήποτε, δεν θα ισχυριστώ ότι η σχέση μιας γυναίκας δεκατρία χρόνια μεγαλύτερης από τον άντρα της στηρίζεται στις καλύτερες προϋποθέσεις, ιδιαίτερα όταν έχεις καβατζάρει τα 45 και κάποια στιγμή εκείνος εκφράσει την επιθυμία να κάνει παιδί, αλλά γιατί να προτρέχεις και να χαλιέσαι άδικα;

Εφόσον περνάς καλά τώρα, ο άνθρωπος αυτός σε καλύπτει και σε ικανοποιεί, αυτό είναι που μετράει. Απόλαυσε τις καλές στιγμές που σου προσφέρει η ζωή κι αν κάποτε τελειώσουν, θα είσαι γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις που θα σου ζεσταίνουν την καρδιά και θα σου δίνουν δύναμη και όρεξη για την αναζήτηση του επόμενου υποψήφιου.

Αν πάλι οι καλές στιγμές διαρκέσουν και φτάσετε να γηροκομείτε ο ένας τον άλλον ακόμα καλύτερα, να γλιτώσεις και τις περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι λάθος να δηλητηριάζεις το παρόν επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στο μέλλον, όσο λάθος είναι και το να μην μπορείς να εκτιμήσεις τις σχέσεις σου γι' αυτό ακριβώς που σου δίνει η κάθε μία και να ζητάς πάντα κάτι περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ