Σχέση με μεγαλύτερο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:18
21/1/2014

Σχέση με μεγαλύτερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελυ

Δεν έχω ξανααισθανθει έτσι. Η πρώτη μου σχέση ήταν με ένα αγόρι συνομήλικο μου. 

Γεια σου, σπουδάζω και γνώρισα πρόσφατα έναν αρκετά μεγαλύτερο μου... Ειμαι 19 και αυτός πάνω από 30. Τι να κάνω; Βγαίνουμε μόνο αυτό. Ξέρω ότι του αρέσω. Δεν έχω ξανααισθανθει έτσι. Η πρώτη μου σχέση ήταν με ένα αγόρι συνομήλικο μου. Βέβαια αγχώνομαι και για τους γονείς μου. Δεν είναι εύκολο να το μάθουν φυσικά γιατί λείπω. Ομως τι κάνω; Να συνεχίσω η να το σταματήσω πριν αρχίσει. Γιατί και η διαφορά δεν είναι μικρή. Αλλα νιώθω όμορφα μαζί του.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, εντάξει τώρα... Στην ηλικία που είσαι τα 11 χρόνια δεν είναι και καμιά τεράστια διαφορά. Δεν λέω, αν ήσουν 14 κι εκείνος 25, θα ήταν τελείως αλλιώς. Τώρα όμως είσαστε και οι δύο ενήλικες και δεν υπάρχει κάτι παράξενο στο να γίνετε ζευγάρι. Εφόσον σε γοητεύει, είναι ελεύθερος και πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να ταιριάξετε είναι περιττό να προβληματίζεσαι.

Στο κάτω-κάτω, δεν είπαμε να τον παντρευτείς αύριο το πρωί. Για μια σχέση μιλάμε κι όπως κάθε σχέση -ακόμη και με συνομήλικο σου αν ήταν- θα πρέπει να περάσει πολλά στάδια μέχρι να φανεί αν αξίζει να στεριώσει. Ζήσε την λοιπόν όπως έρχεται και ανάλογα πράττεις.

Όσο για τους γονείς σου, άσε να περάσει το πρώτο τρίμηνο τουλάχιστον πριν τους αναφέρεις καν την ύπαρξη του κι αν κλείσεις και το εξάμηνο και είσαστε ακόμη ευτυχισμένοι μαζί, τότε κανονίζεις και την πρώτη τους συνάντηση -αν και εφόσον χρειαστεί βέβαια. Τώρα είναι περιττό να τους ξεσηκώσεις, αφού τα ψάρια είναι στη θάλασσα και το τηγάνι στη φωτιά. Σβήσε τη φωτιά, απλά ευχαριστήσου το ψάρεμα κι άσε το μέλλον να δείξει τι ψάρι είναι αυτό που έβαλες στο μάτι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ