Στη σκιά της πρώην του | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
17:15
25/11/2013

Στη σκιά της πρώην του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Προβληματισμένη

Το γεγονός οτι δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες της από τον υπολογιστή του έχει ενισχύσει το φόβο μου ότι δεν την έχει ξεπεράσει... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία εδώ και ένα διάστημα είμαι  με κάποιον που ήθελα εδώ και καιρό και όλα πήγαιναν μία χαρά όμως άρχισα να ζηλεύω. Η αιτία είναι μια πρώην του... Πριν καμία βδομάδα περίπου τη ώρα που εκείνος τσέκαρε τα μηνύματα του στο facebook το δικό μου μάτι έπεσε σε μία συζήτηση με την εν λόγω πρώην δύο μέρες νωριτερα... Δεν έχω ιδέα τι έλεγαν ούτε για ποιο λόγο μίλησαν. Το γεγονός βέβαια οτι δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες της από τον υπολογιστή του έχει ενισχύσει το φόβο μου ότι δεν την έχει ξεπεράσει... Απ' ότι ξέρω αυτή είναι κοντά στα 30, καμιά δεκαριά χρόνια δηλαδή μεγαλύτερη απο εμένα που είμαι 21 και 3-4 χρόνια από εκείνον που είναι 26 και χώρισαν επειδή εκείνη αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Το ξέρω ότι η συζήτηση τους μπορεί να ήταν τελείως φιλική και πως όλο αυτό να οφείλεται στο φόβο μου μην τον χάσω... Εκείνος βέβαια δεν μου έδειξε ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα τους, ίσα ίσα ακριβώς το αντίθετο, αλλά αυτή η ιδέα με έχει τρελάνει... Δεν του έχω πει τίποτα ως τώρα ούτε του έχω δείξει το παραμικρό αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, νομίζω ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου άνευ λόγου. Βλέπεις, ο κάθε άνθρωπος από μια ηλικία και μετά έχει ένα παρελθόν το οποίο δεν μπορεί να διαγράψει και το οποίο αποτελεί μέρος των αναμνήσεων του και κομμάτι του εαυτού του.

Το αγόρι αυτό δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτές τις εμπειρίες και πιθανόν να μην σου άρεσε, όπως σου αρέσει τώρα. Το να απαιτείς λοιπόν να σβήσει κάθε ίχνος από αυτό που υπήρξε και να μην έχει ξανά επαφή με καμιά πρώην του είναι τουλάχιστον υπερβολικό και αυτοκαταστροφικό.

Αφού εκείνος δεν σου δίνει αφορμές για να ζηλεύεις, τότε θα πρέπει να δουλέψεις λίγο με τις ανασφάλειες σου και να καταλάβεις ότι αυτές οι ανασφάλειες είναι που μπορεί να τον κάνουν να παγώσει απέναντι σου κι όχι η οποιαδήποτε πρώην.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ