Σεξ απο το πρωτο ραντεβού | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:52
6/10/2012

Σεξ απο το πρωτο ραντεβού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δανάη

Tου ζήτησα με μηνυμα να μην ξαναβρεθούμε. Αυτός απο τότε ανα διαστήματα μου τηλεφωνεί αλλά δεν του απαντώ...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Γνώρισα κάποιον στη θάλασσα και την ίδια μέρα, το ίδιο βράδυ θα έλεγα καλύτερα καταλήξαμε να κάνουμε έρωτα στην παραλία (με προφύλαξη εννοείται). Το θέμα είναι ότι την επόμενη μέρα ντρεπόμουν φριχτά, το είχα μετανιώσει που είχα προχωρήσει τόσο γρήγορα και του ζήτησα με μηνυμα να μην ξαναβρεθούμε. Αυτός απο τότε ανα διαστήματα μου τηλεφωνεί αλλά δεν του απαντώ και χθες μου είπε σε μήνυμα ότι τον έχω παρεξηγήσει και θα ήθελε να βρεθούμε και να τα πούμε. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά πως είναι δυνατόν κάποιος να σε σεβαστεί όταν απο την πρώτη φορά ολοκληρώνεις μαζί του; Και γιατί αυτή η επιμονή, μια χαρά παιδί είναι και δεν δυσκολεύεται να βρει κοπέλα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δανάη μου, έχεις παγιδευτεί μόνη σου μέσα στις ίδιες τις προκαταλήψεις σου. Εντάξει, το να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για μια σοβαρή σχέση, αλλά ταυτόχρονα δεν καταργεί κάθε τέτοια προοπτική.

Μάλιστα, αν ένας άντρας είναι ουσιαστικά απελευθερωμένος από σεξουαλική άποψη, δεν έχει κανένα λόγο να μην σε σεβαστεί εξ ίσου με το αν έκανες σεξ μαζί του στο τρίτο ή στο τέταρτο ραντεβού. Άλλωστε, ο σεβασμός που σου δείχνει κάποιος γενικότερα έχει να κάνει με τον γενικότερο σεβασμό που δείχνεις η ίδια στον εαυτό σου.

Άρα, σταμάτα να αυτο-υποτιμάσαι και να αυτομαστιγώνεσαι -μόνο και μόνο επειδή βιάστηκες λιγάκι- και κανόνισε να τον ξαναδείς. Μόνο μην το καθυστερήσεις πολύ ακόμα, γιατί μπορεί εκείνος να είναι απελευθερωμένος, αλλά σίγουρα δεν θα σε περιμένει για πάντα, ούτε μπορεί να τρώει συνέχεια πόρτα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ