Ψεματάκια! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:36
16/7/2012

Ψεματάκια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
marianthi

Λόγω του ότι έχει βελτιωθεί όταν παίζουμε μαζί μου  εκμυστηρεύτηκε ότι παίζει και μόνος του, αλλά παρόλα αυτά πάλι μου κρύβεται. Αναρωτιέμαι: αν μου λέει ψέματα για ένα τόσο απλό θέμα για κάτι πιο σημαντικό τι θα κάνει; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εδώ και λίγο καιρό έχω ανακαλύψει ότι το αγόρι μου (τα έχουμε 1 χρόνο) μου λέει μικρά ψέματα.π.χ. μου κρύβει το γεγονός ότι παίζει titchu (παιχνίδι με χαρτιά) στο internet, ενώ εγώ το ξέρω γιατί έχω μπει με άλλον κωδικό και τον έχω δει! Μπαίνει πολλές φορές τη μέρα και λέει διάφορα άλλα για να μην μου πει ότι είναι μέσα. Βέβαια λόγω του ότι έχει βελτιωθεί όταν παίζουμε μαζί μου εκμυστηρεύτηκε ότι παίζει και μόνος του, αλλά παρόλα αυτά πάλι μου κρύβεται.

Αναρωτιέμαι: αν μου λέει ψέματα για ένα τόσο απλό θέμα για κάτι πιο σημαντικό τι θα κάνει; (αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι είναι 30 και εγώ 26). Αυτή του η συμπεριφορά με προβληματίζει και μου δείχνει ανωριμότητα! Εσείς τι γνώμη έχετε; Επίσης μου έχει πει ότι έχει σβήσει τα παλιά μνμ που έχει από την πρώην του (είναι και λίγο πρόστυχα), αλλά σε ευκαιρία που είχα και έψαξα το κινητό του είδα ότι τα έχει κρατήσει! Γιατί μου λέει ψέματα,αφού υποτίθεται μου έχει πει πως έχουμε σοβαρή σχέση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς δεν είναι και πολύ περήφανος γι' αυτά που κάνει και θέλει να σου παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα του εαυτού του από αυτό που είναι, γιατί φοβάται ότι αν σου πει την αλήθεια θα τον απορρίψεις.

Μπορεί να σ' αγαπάει και να έχετε σοβαρή σχέση, αλλά θα συμφωνήσω μαζί του ότι η συμπεριφορά του είναι ανώριμη και ότι δεν θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι και πολύ, γιατί δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να αφοσιωθεί πραγματικά σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η ιστορία με τα μηνύματα της πρώην στο κινητό του.

Επίσης, το γεγονός ότι είναι κολλημένος τόσες ώρες στο παιχνίδι του ίντερνετ δείχνει ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την υπόλοιπη ζωή του και ψάχνει για μια διέξοδο. Δυστυχώς αυτά είναι θέματα που λύνει ο καθένας από μόνος του και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον βοηθήσεις.

Στη θέση σου όμως, θα του έκανα μια ανοιχτή κουβέντα και θα του εξηγούσα ότι η συμπεριφορά του δεν μου επιτρέπει να τον εμπιστευτώ πλήρως και με κάνει να αμφιβάλλω για το μέλλον της σχέσης μας. Μπορεί με μια τέτοια εξήγηση να καταλάβει ότι διακινδυνεύει να σε χάσει και να σοβαρευτεί.

Όμως, επίσης αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα είχα πολλές ελπίδες για κάτι τέτοιο, αφού εκείνος μάλλον είναι αδύναμος χαρακτήρας και δεν ξέρω πόσο διατεθειμένος είναι να καταλάβει το λάθη του και να επανορθώσει.

Αν μπορείς να ζήσεις μ' αυτό το δεδομένο χωρίς να σ' ενοχλεί, έχει καλώς. Αν πάλι δεν μπορείς τότε ίσως να πρέπει να πάψεις να βλέπεις τόσο σοβαρά αυτή τη σχέση. Βλέπεις, η ωριμότητα είναι μια εσωτερική διαδικασία και δεν μπορεί να επιβληθεί με τη βία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ