Προσπαθεί να μου δείξει πως είναι κάποιος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
8:34
8/6/2013

Προσπαθεί να μου δείξει πως είναι κάποιος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Μου λέει και ψέματα για να δείξει κάτι το οποίο δεν είναι και πολλές φορές επίτηδες μου μιλάει για άλλες γυναίκες για να με κάνει να ζηλέψω και με ενοχλεί αυτό.

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Είμαι με κάποιον μεγαλύτερό μου σε ελεύθερη σχέση λόγω απόστασης και έχω ένα πρόβλημα μαζί του. Προσπαθεί πάντα να μου επιδεικνύεται, μου λέει συνέχεια για το ότι έχει πολλές εμπειρίες, ότι περνάνε γενικά πολλές γυναίκες από τα χέρια του και πολλές φορές επίτηδες μου μιλάει για άλλες γυναίκες για να με κάνει να ζηλέψω και με ενοχλεί αυτό. Ιδιαίτερα όμως με ενοχλεί το ότι πιστεύω πως μου λέει και ψέματα για να δείξει κάτι το οποίο δεν είναι. Ξέρω το πρόγραμμα εργασίας του και γενικά τις συνήθειές του και δεν είναι τόσο χαλαρός για να προλαβαίνει να κάνει όσα υποστηρίζει πως κάνει. Επίσης τον έχω πιάσει να μου λέει ψέματα οπότε δεν πιστεύω και κάθε του λέξη πλέον. Εγώ ωστόσο δείχνω πως δεν με απασχολεί και δεν ζηλεύω όταν ξεκινήσει να κοκορεύεται και συνήθως αλλάζω θέμα. Αυτό όμως ίσως τον ωθεί να μου λέει όλο και περισσότερα και πιο ακραία πράγματα για να με κάνει να τον προσέξω. Μπορεί αυτό να δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης; Πώς μπορώ να το σταματήσω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, προφανώς η συμπεριφορά αυτού του τύπου δείχνει πολλές ελλείψεις -και αυτοπεποίθησης μεταξύ άλλων- αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να τον σταματήσεις. Άσε τον να λέει ό,τι θέλει. Απλά δεν χρειάζεται να είσαι εκεί για να τον ακούς. Αφού δεν έχεις εμπιστοσύνη σ' αυτόν τον άνθρωπο, ούτε και σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί του απ' ότι φαίνεται, για ποιο λόγο να συνεχίζεις μαζί του; Τενεκέδες σαν κι αυτόν θα βρεις τρεις στον παρά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ