προβληματισμός | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
7:54
14/12/2011

προβληματισμός

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
blmixa

Είμαι με κάποιον που δεν καλοθέλω, αλλά επειδή μου δείχνει τόσο ενδιαφέρον και αποδοχή δεν θέλω να τον χάσω. Σκέφτομαι οτι ποτέ δεν θα βρώ κάποιον που να τον θέλω πολύ και να με θέλει και εκείνος.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή Λουκία, είμαι 34, αυτός 38. Τον γνώρισα τέλη καλοκαιριού. Στην αρχή μου έκανε κάποια εντύπωση όμως το γενικό του στυλ που είναι τελείως διαφορετικό απο το δικό μου, με απώθησε. Στη συνέχεια άρχισε σιγά σιγά να με προσεγγίζει με καθημερινά τηλεφωνήματα και καλέσματα στο καφέ που δουλεύει, για να με δεί. Αρχίσαμε να ανοιγόμαστε, να μιλάμε και πρώτη φορά ένιωσα οτι κάποιος με νιώθει και με αποδέχεται. Να σου υπογραμίσω οτι πέρασα μια φάση άσχημη ψυχολογικά απο πρίν τον γνωρίσω, με κρίσεις πανικού, φοβίες και αγχώδη διαταραχή. Τον γνώρισα πάνω σε μια ευάλωτη φάση δηλαδή.

Με τον καιρό εκδηλώθηκε κι άλλο, όμως εγώ έβλεπα πως παρόλο που σαν χαρακτήρες μπορεί να ταιριάζουμε και να επικοινωνούμε, κατά τα άλλα δεν μου κάνει. Σεξουαλικά δεν μου βγάζει κάτι τρελό, μάλιστα επι δυο μήνες με κυνηγούσε να κανουμε έρωτα και εγώ απέφευγα. Μετά, ξεκίνησε νηστεία. Ναί, καλά διάβασες νηστεία Χριστουγέννων και μαζί σεξουαλική νηστεία. Οπότε εκεί σαν να 'βολεύτηκα' και τον βλέπω, πάω και κοιμάμαι καμια φορά μαζί του χωρίς να αναγκάζομαι να κάνω και σεξ. Ίσως με βολεύει αυτό. Όμως ο καιρός περνάει.

Εχω συνηθίσει το καθημερινό του ενδιαφέρον, πρώτη φορά νοιάζεται έτσι κάποιος για εμένα. Δεν θέλω να τον χάσω τελείως αλλά δεν θέλω να κάνω και σχέση μαζι του. Αυτός με πιέζει να πάρω μια απόφαση. Να είμαστε μαζί κανονικά, ως και να με παντρευτεί θέλει ειπε. Εγώ πάλι όχι, δεν νιώθω ερωτευμένη μαζί του, ούτε οτι τρελαίνομαι για αυτόν. Τη μια τον αποζητώ και την άλλη του κάνω γκρίνιες τί κάνουμε μαζί εμείς οι δύο. Πραγματικά νιώθω οτι έχω εγκλωβιστεί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω πως αν του πώ να κόψουμε κάθε επαφή, θα βρεί άλλη σχέση και μετά εγώ θα μετανιώσω. Απο την άλλη νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός και δεν πέρνω μια απόφαση, δένομαι και άλλο μαζί του και στο τέλος θα έχω πρόβλημα.

Εχουμε διαφορές πολλές, κοινωνικές, οικονομικές, μορφωτικές, οικογενειακές, τρόπου ζωής. Αυτά σκέφτομαι και δεν θέλω να μπλέξω περισσότερο. Ομως ξεγελώ τον εαυτό μου και όλο εκεί είμαι. Να σου πώ οτι γενικά τον τελευταιο καιρό είμαι προβληματισμένη, χωρίς δουλειά, δεν έχω όρεξη για διασκεδάσεις-γνωριμίες-εξόδους. Οπότε αυτός λειτουργεί κάπως τονωτικά για εμένα.

Τί θα κάνω αν τον χάσω και αυτόν... Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Νιώθω οτι ζώ ενα ημίμετρο, οτι μιζεριάζω. Οτι είμαι με κάποιον που δεν καλοθέλω, αλλά επειδή μου δείχνει τόσο ενδιαφέρον και αποδοχή δεν θέλω να τον χάσω. Σκέφτομαι οτι ποτέ δεν θα βρώ κάποιον που να τον θέλω πολύ και να με θέλει και εκείνος. Και συνεχίζω να φάσκω και να αντιφάσκω με αυτόν. Αν έβγαλες μια άκρη απο όσα σου έγραψα, δώσε μου μια γνώμη.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αφού δεν τον θέλεις τον άνθρωπο πραγματικά, γιατί τον βασανίζεις και βασανίζεσαι κι η ίδια; Αυτό που σ' αρέσει σ' εκείνον δεν είναι ο ίδιος, αλλά η αντανάκλαση της εικόνας σου επάνω του και η όλη προσοχή που σου δίνει, την οποία μπορεί να έχεις ανάγκη, αλλά η οποία τελικά δεν σε καλύπτει παρά μόνο στο επίπεδο του εγωισμού. Οπότε, λογικό είναι να μιζεριάζεις.

Επίσης, το να πιστεύεις ότι δεν θα βρεις ποτέ κάποιον που να σου αρέσει είναι εντελώς αβάσιμο, αφού ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όμως παραμένοντας σ' αυτή τη μετέωρη κατάσταση, απλά εμποδίζεις οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία να σου χτυπήσει την πόρτα.

Άσε λοιπόν αυτόν τον άντρα στην ησυχία του, πες του ότι αυτή την εποχή δεν είσαι σε θέση να δημιουργήσεις έναν ουσιαστικό δεσμό με κάποιον και δεν θέλεις να τον ταλαιπωρήσεις άλλο και τράβα για άλλες διαδρομές. Η συγκεκριμένη μόνο σε αδιέξοδα μπορεί να σε οδηγήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ