Προβληματισμενη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
14:29
19/3/2014

Προβληματισμενη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αλεξανδρα

Το αγορι μου ειναι στρατό. Ετυχε η μετάθεση του να βγει αλλου κ οχι στο μέρος μας! Η Μητέρα του έβαλε μέσο, αλλα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου καταρχήν να σε συγχαρώ που μεσω απο αυτην την ιστοσελίδα βοηθας. Αποφάσισα να σου πω το πρόβλημα μου! Το αγορι μου ειναι στρατό. Ετυχε όμως η μετάθεση του να βγει αλλου κ οχι στο μέρος μας! Η Μητέρα του έβαλε μέσο όπως λεει, αλλα μας εξηγήσε πως το μεσο που εβαλε της ειπε πως πρέπει να κατσει αλλους δυο μήνες εκει και μετα απ τους δυο μηνες που θα κανει θα έρθει. Εγω ρώτησα μια φιλη μου που η αδερφη της ειναι στρατιωτικος στο στρατόπεδο μας εδω και μου ειπε πως δεν χρειάζεται να μεινει καν άλλους δυο μηνες και οτι το μέσο η βισμα γίνετε αμέσως δηλαδη το πολυ σε δύο τρις μερες!  Και σε ρωτάω τωρα εγω υπάρχει περιπτωση η μητέρα του να μας λεει ψέματα; την υποψια μου την κάρφωσε η φιλη μου και με προβλημάτισε!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αλεξάνδρα μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μητέρα του φίλου σου να μην θέλει κοντά της τον γιο της και να σου λέει ψέματα. Το απλούστερο είναι να σκεφτείς -αν όντως ισχύουν αυτά που λέει η φίλη σου- πως η γυναίκα μπορεί απλά να μην έχει τόσο ισχυρό μέσον. Γιατί βέβαια, μέσον από μέσον διαφέρει και δεν έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι την ίδια επιρροή μέσα σε έναν μεγάλο οργανισμό όπως ο στρατός.

Τώρα, αν θέλει η αδελφή της φίλης σου να βοηθήσει ειλικρινά και πιστεύει ότι εκείνη μπορεί να φέρει τον καλό σου γρηγορότερα κοντά σας, είναι κάτι που μπορείς να εξετάσεις, αφού πρώτα το συζητήσεις με τη μητέρα του αγοριού σου κι όχι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία από μόνη σου, γιατί μια τέτοια εμπλοκή μπορεί και να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Βέβαια, προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπλεχτείς καθόλου και ότι είναι καλύτερα να κάνεις υπομονή αυτά τα δύο μηνάκια. Γιατί μπορεί να σου φαίνονται βουνό, αλλά τελικά θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ατσαλώσουν την αγάπη σας, αν αυτή η αγάπη έχει τα θεμέλια για να κρατήσει στο μέλλον. Αν πάλι δεν έχει γερά θεμέλια, καλύτερα να το ξέρεις μια ώρα αρχύτερα... 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ