Πρόβλημα σχέσης | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:51
10/10/2012

Πρόβλημα σχέσης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νίκος

Γνώρισα μία κοπέλα, ταιριάξαμε πάρα πολύ και προχωρήσαμε γρήγορα. Όμως είναι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με ένα τύπο με τον οποίο δεν περνάει καθόλου καλά, αλλά της είναι πολύ δύσκολο να του πεί να σταματήσουν

Αγαπητή Θεία Λουκία, ονομάζομαι Νίκος και είμαι 20 χρονών. Τον τελευταίο καιρό γνώρισα μία κοπέλα, ταιριάξαμε πάρα πολύ και προχωρήσαμε γρήγορα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Κάπου εδώ όμως εμφανίζεται το πρόβλημα, δηλαδή το οτι είναι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με ένα τύπο με τον οποίο δεν περνάει καθόλου καλά, αλλά της είναι πολύ δύσκολο να του πεί να σταματήσουν να είναι μαζί. Εγώ απο την πλευρά μου της εχω πει οτι δεν θέλω να την πιέσω και της έχω δώσει χρόνο, όμως κάθε μέρα που περνάει και δεν κάνει το επόμενο βήμα εγώ τρελαίνομαι. Τι θα μπορούσα να κάνω για να την βοηθήσω; Θα εκτιμούσα πολύ τη συμβουλή σου. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίκο μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τη βοηθήσεις. Εκείνη μπορεί να μην περνάει καλά με το τύπο αυτό, αλλά προφανώς κάτι του βρίσκει που δεν βρίσκει σε σένα, γι' αυτό και μένει μαζί του. Φυσικά, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτό, αλλά μάλλον πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με τη συναισθηματική ή την οικονομική ασφάλεια που της προσφέρει.

Συνεπώς, σταμάτα να προβληματίζεσαι για εκείνη κι άρχισε να προβληματίζεσαι για το τι θα κάνεις εσύ μαζί της. Όπως κατάλαβες, αν ήταν να αφήσει τον άλλον θα τον είχε αφήσει, άρα αν εσύ θέλεις να μείνεις μαζί της θα πρέπει να δεχτείς ότι θα είσαι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους. Αν πάλι δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό, τότε οφείλεις να της πεις ότι θα πρέπει να διαλέξει, γιατί δεν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να την μοιράζεσαι. Εννοείται ότι μ' αυτόν τον τρόπο ρισκάρεις να τη χάσεις, αλλά θα κάνεις μεγάλη χάρη στον αυτοσεβασμό και στην αυτοεκτίμηση σου αν τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτό θέλεις από τη σχέση σου. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ