Πρόβλημα εγκυμοσύνης.. | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:14
17/1/2013

Πρόβλημα εγκυμοσύνης..

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σίσι

Eχω μείνει έγκυος και σίγουρα δεν είναι αυτού που είμαι 4 χρόνια μαζί του αλλά του φίλου του αφού μαζί του εχώ να κάνω σεξ τουλάχιστον 5 μήνες

Θεία Λουκία καλησπέρα! Είμαι 25 χρονών και έχω σχέση με κάποιον εδώ και 4 χρόνια.. Το θέμα είναι ότι εδώ και 3 χρόνια η σχέση μας είναι νεκρή. Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά όλα μου φταίνε πάνω του, ότι και να κάνει, ότι και να πει εγώ δεν τον αντέχω. Και ίσως αυτό είναι που με ώθησε να επισυνάψω κρυφή σχέση με τον φίλο του, κολλήτό του από την παιδική του ηλικία. Το θέμα όμως είναι ότι έχω μείνει έγκυος και σίγουρα δεν είναι αυτού που είμαι 4 χρόνια μαζί του αλλά του φίλου του αφού μαζί του εχώ να κάνω σεξ τουλάχιστον 5 μήνες και πάντα με το ζόρι. Τι να κάνω; Του το είπα του φίλου του και μου είπε πως θέλει να με παντρευτεί και να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί. Αλλά τι να πω στον άνθρωπο που είμαι μαζί του 4 χρόνια; Αχ Θέε μου! Έμπλεξα... Γι'αυτό αν μπορείτε Θεία Λουκία μου βοηθείστε με.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σίσυ μου, τι μπορείς άλλο μπορείς να πεις στον άνθρωπο που είσαι μαζί του επί 4 χρόνια, εκτός από το ότι τα συναισθήματα σου είχαν στερέψει καιρό τώρα, δεν ήθελες να το παραδεχτείς στον εαυτό σου, γι' αυτό το πάλεψες αλλά δεν κατάφερες να αντισταθείς, υπέκυψες στον πειρασμό και τώρα πρέπει να χωρίσετε.
Όμως, πιο σημαντικό από το τι θα πεις στον επίσημο σύντροφο σου, είναι το τι λες η ίδια στον εαυτό σου και τι δικαιολογίες χρησιμοποιείς για να παραμένεις σε μια νεκρή σχέση για τόσο καιρό. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο σ' αυτή την περίπτωση. Σίγουρα βέβαια, κάποιο όφελος είχες από αυτόν τον άντρα, το οποίο δεν έχει σε τίποτα να κάνει με συναισθήματα κι αν θέλεις η επόμενη σχέση σου να έχει καλύτερη εξέλιξη θα πρέπει να μάθεις να είσαι ειλικρινής και να σέβεσαι τα συναισθήματα του ανθρώπου που είσαι μαζί.
Εν πάση περιπτώσει, ακόμη κι αν δεν έχεις σκοπό να κρατήσεις αυτό το παιδί σίγουρα πρέπει να χωρίσεις από αυτόν τον άνθρωπο, αφού δεν σε καλύπτει και το γνωρίζεις εγγυημένα.
Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι δεν θα περιμένεις από εκείνον να χαρεί με την κατάσταση σου, πόσο μάλλον που είναι αποτέλεσμα κρυφού δεσμού με τον κολλητό του... Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ