Πρόβλημα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
6:31
4/10/2013

Πρόβλημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λύδα

Πως γίνεται μια κοπέλα να είναι κολλημένη με κάποιον για 7 χρόνια; Χρειάζεται ιατρική αντιμετώπιση;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία. Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται μια κοπέλα να είναι κολλημένη με κάποιον για 7 χρόνια και αν χρειάζεται ιατρική αντιμετώπιση ή αν πρέπει να του μιλήσει παρά τις τόσες δυσκολίες που υπήρχαν παλιά και παρά τον διπρόσωπο χαραχτήρα του. Μήπως τελικά χρειάζεται ιατρική βοήθεια; Γιατί τόσο κόλλημα τόσο καιρό; Μήπως είναι ψύχωση; Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λύδα μου, σίγουρα δεν είναι δείγμα ψυχικής ισορροπίας το να είσαι κολλημένη με κάποιον που έχεις ήδη απορρίψει και μάλιστα για τόσο πολύ καιρό. Από την άλλη το να το χαρακτηρίζεις "ψύχωση" είναι κάπως υπερβολικό. Απλά, μάλλον έχεις κάποιο θεματάκι με την αυτοεκτιμήση και τον αυτοσεβασμό σου.

Εφόσον όμως δεν τα βγάζεις πέρα μόνη σου και προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά στη συναισθηματική ζωή σου (και όχι μόνο) σίγουρα θα σε ωφελούσε πολύ να συμβουλευτείς έναν ψυχοθεραπευτή.

Εννοείται βέβαια, ότι το ενδεχόμενο να μιλήσεις σ' αυτόν τον άνθρωπο όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσει, αλλά θα σε γυρίσει ακόμα πιο πίσω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ