Πόση υπομονή πια; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της καρδιάς | womenonly.gr
19:00
22/4/2015

Πόση υπομονή πια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μάρθα

Κρατάει μια ιντερνετική σχέση με μια κοπέλα που τον δουλεύει εδώ κ 2 χρόνια σχεδόν αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι παντρεμένη 25 χρόνια κ ο άντρας μου έχει κρίση ηλικίας, θέλει την οικογένια του αλλά ψάχνει κ γκόμενες. Εχει αρχίσει να πηγαίνει στα μπαράκια με καινούριους φίλους κ κρατάει μια ιντερνετική σχέση με μια κοπέλα που τον δουλεύει εδώ κ 2 χρόνια σχεδόν αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει. Μου παραπονιέται οτι παντρεύτηκε μικρός κ κουράστηκε γιατί πήρε πολύ σοβαρά τον γάμο. Κάνω μέγαλη υπομονή αλλά αυτό εχει αρχίσει να έχει αντικτυπο στην υγεία μου κ στα παιδιά μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάρθα μου, γιατί δεν του λες ότι κι εσύ κουράστηκες από έναν άντρα που δεν ξέρει τι θέλει; Όπως παραπονιέται εκείνος ανοιχτά για τον γάμο σας, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ -όχι για να πατσίσετε αλλά για να δείτε μήπως μπορέσετε να βρείτε κάποια λύση για να είσαστε ευτυχισμένοι μαζί.

Αυτή τη στιγμή εκείνος φέρεται σαν 15χρονος κι εσύ παίζεις τον ρόλο της μαμάς του που ανέχεται τις ιδιορρυθμίες της εφηβείας του. Όμως εκείνος ούτε 15χρονος είναι, ούτε κι εσύ είσαι η μαμά του. Ή μήπως είσαι;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ